بازدید رئیس شورای دولتی کوبا از چین
کد خبر:۱۹۴۰۳۰

بازدید رئیس شورای دولتی کوبا از چین

رائول کاسترو، رئیس شورای دولتی کوبا به دعوت رسمی رئیس‌جمهور چین به این کشور سفر می‌کند.  
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل شینهوا، رائول کاسترو، رئیس شورای دولتی کوبا به دعوت رسمی رئیس جمهور چین به این کشور سفر می کند.

طبق گفته سخنگوی وزارت امور خارجه چین، کاسترو در این سفر، سه روز در چین مي ماند و احتمالاً توافقنامه های مهمی بین دو کشور بسته خواهد شد.

لازم به ذكر است، کوبا به دلایل متعدد مانند عدم رابطه با آمریکا و سابقه تاریخی حاکمیت کمونیسم در دو کشور، رابطه سیاسی و اقتصادی مناسبی با چین دارد و در این سفر نیز در پی گسترش آن مي باشد.

همچنین دعوت چین از رئیس شورای دولتی کوبا برای بازدید از این کشور را می توان در قالب استراتژی جدید این کشور در گسترش روابط همه جانبه با کشورهای آمریکای لاتین تحلیل كرد؛ بدین نحو که با وجود رابطه مناسب تاریخی چین و کوبا، چین در یک سال اخیر روابط خود با کشورهای آمریکای لاتین را گسترش داده و سعی در تعمیق و ارتقاي روابط چند جانبه سیاسی، اقتصادی و نظامی با کوبا دارد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار