راسم‌النفيس: ايده مهدويت بايد در مسئولان و انديشمندان تكامل يابد
کد خبر:۱۹۴۵۵۴
نشست بيداري اسلامي در هشتمین همايش دكترين مهدويت؛

راسم‌النفيس: ايده مهدويت بايد در مسئولان و انديشمندان تكامل يابد

یک فعال سياسي مصر خواستار تكامل بخشيدن به ايده مهدويت در مسئولان و انديشمندان شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، احمد راسم‌النفيس در نشست ویژه بيداري اسلامي در هشتمين همايش بین المللی دكترين مهدويت كه عصر امروز در سالن همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد، گفت:‌ درباره دكترين مهدويت و اين گونه مسائل بايد بگويم كه در سال 1576 يكي از كارشناسان و انديشمندان انگليسي درباره وحدت اطلاعات فرهنگي تئوري را ارائه كرد كه با توجه به نظريه داروين بود كه درباره مسائل بيولوژيكي انسان بيان كرده بود.

وي افزود: در اين نظريه انسان به نوعي فقط مرگ، خاتمه زندگي‌اش است كه اين مسئله به نظر ما درست نيست.

وي افزود:‌در اين نوع نگاه شايد انسان نتواند نقشي اساسي در سرنوشت خود داشته باشد اما اين مسئله مهم است كه انسان اراده خود را دراين زمينه نشان دهد.

این فعال سياسي مصر افزود: قدرت الهي در اين زمينه نقش اساسي دارد كه برخي انديشه‌ها را به سوي مرگ مي‌برد و يا برخي انديشه‌ها را به شكلي ديگر رشد مي‌دهد همچنان كه در قرآن به آن اشاره شده است.

راسم النفیس افزود: دكترين مهدويت بايد داراي ويژگي‌ها و شاخصه‌هايی باشد كه اين فكر و انديشه را با خود حمل كند به خصوص انديشه‌هاي مخالف را.

وی ادامه داد: بايد بدانيم كه مسلمانان در اين گونه مسائل با هم تناقض ندارند و هميشه وحدت بر آنان جاري است.

این فعال سياسي مصر در پايان بيان داشت: بايد تلاش كنيم كه تكامل بخشيدن به ايده مهدويت در مسئولان و انديشمندان شكل بگيرد و به حد تكامل برسد.
پربازدیدترین آخرین اخبار