کد خبر:۱۹۴۵۹۷
عباسی در مسجد ابوذر:

شخصيت بازي‌هاي رايانه‌اي برای بی‌نیاز کردن افراد به ظهور موعود/ بلایی که آواتار و زندگی دوم در فضای مجازی بر سر افراد می‌آورد/ شكست دولت سوريه يك خيال‌پردازي است

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنيت بدون مرز با اشاره به نقشه‌هاي فرهنگي غرب عليه مهدويت گفت: شخصيت بازي‌هاي رايانه‌اي موعودهاي انفرادي هستند تا انسان‌ها را نسبت به ظهور موعود بي‌نياز کنند.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، حسن عباسي در اختتاميه مهماني ماه چهاردهم، شب نيمه شعبان در مسجد جامع ابوذر به سخنراني پرداخت که با استقبال همه اقشار سني روبه‌رو شد.

ميهماني ماه چهاردهم ويژه برنامه‌هايي بود كه مسجد جامع ابوذر به مدت 5 شب براي ساكنان منطقه ابوذر تهيه ديده بود در شب اول اين برنامه نيز استاد رائفي‌پور به سخنراني پرداخته بود.

عباسی سخنرانی خود را با این موضوع آغاز کردند که تاریخ از منظر شیعه یک حرکت خطی است که از حضرت آدم تا حضرت حجت به هم پیوسته است و شامل دو بخش می باشد:

1. نبوت که از حضرت آدم تا حضرت خاتم ادامه داشت
2. امامت که با غدیر آغاز شد و تا آخر زمان ادامه پیدا می‌کند

وی با اشاره به غیبت کبری امام زمان (عج) افزود: در غیبت کبری حرکت امامان جامعه، به صورت زیر زمینی ادامه پیدا کرده است و حضرت امام خمینی به عنوان زعیم شصتم توانست آرزوی تحقق حکومت دینی را برآورده کند.

کلمه آینده ربطی به مهدویت ندارد

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال با اشاره بحث علم فیوچرلوژی (آینده شناسی) توضیح داد که آینده مجهول و مغفول است. براساس پیشرفت‌های امروز کامپیوتر، تبیین و پیش‌بینی آینده زیاد دشوار به نظر نمی‌رسد، اما این با نگاه ما متفاوت است.

وی افزود: Future که معادل عربی آن مستقبل و معادل فارسی‌اش آینده است، ربطی به مهدویت ندارد و ما درباره مهدویت به لغات قرآنی ساعت، آتیه و عاقبت معتقدیم. آینده از روبروی ما می‌آید و ما را در برمی‌گیرد. آینده همانند حرکت یک رودخانه یا سیلاب است که می‌آید و همه چیز را با خود می‌برد، اما معتقدیم که می‌توان مسیر این سیلاب را کانالیزه و مدیریت کرد. ما می‌توانیم مسیر سیلاب را با کانالیزه کردن، سد سازی، قنات سازی و.... هدایت کنیم.

امام زمان مسلط بر زمان است و ما درون زمانیم

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال با بیان اینکه لغت زمان در واژه امام زمان به معنی مدیریت زمان آینده و همان کانالیزه کردن آینده است،‌ گفت: وقتی می‌گوییم امام زمان یعنی امام محور زمان است که زمان را در مسیر خویش هدایت می‌کند؛ امام زمان بر زمان است و ما درون زمان قرار داریم.

وي انتظار به معناي منتظر آمدن امام زمان را يك فرهنگ غلط دانست و گفت: متاسفانه در سال‌هاي گذشته مدام جمله «شايد اين جمعه بيايد شايد …» از رسانه‌ها تكرار شده است، در حالي كه ما بايد براي ظهور حركت كنيم. مهدویت نقش فعال می‌خواهد و ما باید برویم تا او بیاید. کسی که منتظر است منتظر ظهور است نه منتظر آمدن.

عباسی وقوع انقلاب اسلامي و نیز پيروزي حزب‌الله را که منجر به اولین شکست رژیم صهیونیستی شد، حاصل تنها يك قدم مردم به سمت ظهور دانست.

نمونه‌هایی از تلقي عاميانه و غلط از مهدویت

وي اضافه كرد: جمله آقا بيا ما را نجات بده يك تلقي عاميانه و غلط است. در حقيقت امام زمان در ميان ماست و اینگونه نیست که بیايد، بلكه بايد ظهور كند.

این کارشناس مسائل استراتژیک با انتقاد از جمله معروف «شاید این جمعه بیاید، شاید» اضافه كرد: این جمله و گفتن اینکه «آقا بيا ما را نجات بده» يك تلقي عاميانه و غلط است. در حقيقت امام زمان در ميان ماست و اینگونه نیست که بیايد، بلكه بايد ظهور كند. ظهور به این معناست که الان کسی در جمع شما نشسته است و باید برخیزید تا او را بشناسید.

اساس دین اسلام، حرکت است

وی بیان داشت: وقتی در تلویزیون گفته می‌شود «شاید این جمعه بیاید شاید...» و یا وقتی گفته می شود برای نجات ما بیا، سوال به وجود می‌آید که چرا حضرت باید برای نجات ما بیایند؟ چرا برای نجات انسان‌های صد سال پیش نیامده بودند؟ چرا برای انسان‌های صد سال آینده نمی‌آیند؟ ما چه فرقی با آنان داریم که برای ما بیاید؟ اصلا چرا رفت که ما گرفتار شویم؟

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال تأکید کرد: حقیقت این است که تا مردم نخواهند و طلب نکنند ظهور نمی کند.

وی امام زمان (عج) را به مثابه یک طبیب دانست و گفت: ما انسان‌هایی هستیم که هر کدام مریضی‌های نفسانی داریم «ان فی قلوبهم مرض»، برای رفع مریضی نیاز به حضور امام زمان است و انسان مریض به سراغ طبیب می‌رود؛ اینگونه نیست که طبیب به سراغ مریض بیاید و این در دین ما آورده شده است. اساس دین اسلام حرکت است و این پاسخی است به اندیشه مارکس که گفته بود، دین تریاک (افیون) توده‌هاست و دین را عامل سکون می‌دانست.

عباسی افزود: موعود در مسیحیت، حضرت مسیح؛ در یهود، ماشیح؛ در اندیشه ایرانی، سوشیانت و در اندیشه هندو و چین، آواتار است.

وی ضمن تقدير از كتاب «علي حقيقتي بر گونه اساطير» نوشته دكتر شريعتي، امام زمان را نه يك اسطوره بلكه يك حقيقتي بر اسطوره‌هاي ساخته ذهن بشر دانست و افزود: اسطوره‌ها موجودات غيرحقيقي و آرزوهاي غيرقابل تحقق بشر است و فرهنگ غرب به وسيله بازي‌هاي ريانه‌اي و مبتني بر انديشه «آواتاريسم» براي هر انسان يك موعود ساخته است.

شخصيت بازي‌هاي رايانه‌اي برای بی‌نیاز کردن افراد نسبت به ظهور موعود

عباسي با اشاره به نقشه‌هاي فرهنگي غرب عليه مهدويت، شخصيت بازي‌هاي رايانه‌اي را موعودهاي انفرادي معرفي كرد تا انسان‌ها نسبت به ظهور موعود بي‌نياز شوند.

وی در تکمیل صحبت‌های خود گفت: یک سیاستمدار خوب ممکن است در همه عرصه‌های زندگی موفق نباشد، و یا یک ورزشکار فقط در میدان ورزش قدرتمند است. همچنین بازیگران سینما به کمک حقه‌های سینمایی و فیلم سازی تبدیل به اسطوره‌هایی می‌شوند که حقیقی نیست، اما حضرت علی(ع) در همه ابعاد پدر بودن، همسر بودن، حکومت، جنگاوری، اخلاق، قضاوت و در تمام شئون زندگی یک انسان موفق بود و طبق گفته دکتر شریعتی، علی حقیقتی است بر تمام اساطیر ساختگی ذهن بشر. اسطوره آن چیزی است که بشر براساس رویای خود دوست دارد مثل آن باشد و به وسیله ذهن خود آن را می‌پروراند.

آواتار و زندگی دوم در فضای مجازی

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال با تاکید بر آواتاریسم در توضیح این مطلب گفت: آواتار شخصیت موعود در اندیشه بودایی است که امروز در Second Life (زندگی دوم) انسان‌ها ساخته شده است و در کامپیوتر و بازی‌های کامپیوتری آن را طبق تخیل انسان‌ها می‌سازند و عرضه می‌کنند. امروز در غرب افرادی هستند که 8-10 ساعت با یک شخصیت مجازی زندگی می‌کنند و زمانی که به زندگی حقیقی خود برمی‌گردند به مشکل می‌خورند و از زندگی حقیقی خود بیزار می‌شود.

غرب در حال سرمایه گذاری بر آواتار است

وی افزود: در اندیشه بوداییسم و هندوییسم، تجلی حق در موجودات است و هر 1700 سال یک‌بار این موجود می‌آید و اسمش آواتار است. این شخصیت آواتار به صورت فیلم سینمایی و کارتون ساخته شده و متاسفانه به صورت دوبله شده در کوچه بازار شهرهای ایران فروخته می‌شود. غرب در حال سرمایه گذاری بر آواتار است.

عباسی با اشاره به نفوذ بازی SIMS در میان دختران از شمال تا جنوب شهر تهران گفت: این بازی تبدیل به یک معضل شده است. از آنجاییکه معمولا دخترها بیشتر نسبت به وضعیت خود ناراضیند، یک شخصیت تخیلی مطلوب خود را شبیه سازی می‌کنند و با آن زندگی می‌کنند.

وی افزود: به گزارش BBC یک زن 45 ساله در آمریکا دختری 18 ساله را شبیه سازی کرده بود، یک مرد 50 ساله هم در انگلیس پسر 20 ساله را شبیه سازی کرده بود، افراد روزی 10 ساعت در زندگی دوم (Second Life) به سر می‌بردند و خانواده‌های هر دو اینها از هم پاشیده شد.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال گفت: بر اساس اندیشه آواتاریسم، انسان نباید منتظر منجی باشد، بلکه خودش منجی است و منجی خود را طبق دلخواه خود می‌سازد، در حالی‌که حضرت مهدی، حقیقتی بر گونه آواتارها است.

برای تحقق زندگی مهدوی باید زندگی هاجری داشت

وی در بیان تفاوت میان پیامبر و امام گفت: پیامبر پیام رسان به انسان است که به سراغ انسان‌ها می‌آید، اما امام مانند کعبه است که همه باید سراغش بروند و رنج رفتن به این کعبه را به جان بخرند. همانگونه که ما به حج می‌رویم و حرکت هجری هاجر را به عمل می‌آوریم، برای تحقق زندگی مهدوی باید زندگی هجری هاجری داشته باشیم. هر قدر که بنشینیم کعبه سراغ ما نمی‌آید. ما فقط یک قدم رفتیم انقلاب به وقوع پیوست.

این کارشناس مسائل استراتژیک به روند بیداری اشاره کرد و در توضیح این قسمت گفت: عناوين نظام‌هاي دنيا (ماركسيست، ليبراليست و…) شبيه ويندوز كامپيوترها هستند كه پس از مدتي ويروسي مي‌شوند و بايد آن را عوض كرد؛ امروز ويندوز ليبراليست ويروسي شده و ويروس آن بدهي 15.5 هزار ميليارد دلاري آمريكاست. اساس اقتصاد آمريكا رباست، متاسفانه بانكداري غربي در مملكت ما نيز در حال گسترش است.

وي با اشاره به 3 بار تذكر مراجع در 20 روز گذشته مربوط به ربوي بودن بانك‌ها افزود: اگر امروز باكري، همت، حسين فهميده، خرازي زنده بودند قطعا ميدان جنگ‌شان اين مباحث بود.

عباسي دنياي امروز را دنيايي آغشته به شرك جديد عنوان كرد و افزود: امروز دو خدای جديد معرفي شده است و همه انسان‌ها گرفتار اين شرك شده‌اند. در انديشه غرب دو خدا به مردم معرفي شده است؛ يكی پول، money is god‌ و دومی ذهن، mind is god‌ است؛ ذهن و پول دو خداي جديد هستند.

وی در توضیحmind is god  گفت: یک جنگ شدید فکری، معرفتی در راه است. پیش از ظهور پیامبر اسلام، شیطان کاری به پوسته کعبه نداشت و به اصل کعبه کار داشت که در آن بت‌های لات و عزی وجود داشت، اما پیامبر اسلام آنان را شکست. امروز بت جدید در وجود ماست و آن بت، ذهن ماست. غرب اینگونه جا انداخته که خدای تو، ذهن است و این بت مخفی است.

مردم در غرب به دنبال تسخیر کعبه خدای جدید هستند

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال در توضیح Money Is God گفت: ریشه کلمه پول در زبان های سامی یعنی خدا. همان‌گونه كه خانه خدا بيت‌الله الحرام است، كعبه خداي جديد وال‌استريت است. مساجد اين خداي بزرگ، بانك‌ها هستند.

وی با اشاره به جنبش تسخیر وال استریت گفت: مردم غرب امروز فهمیده اند که این خدای دروغین را باید از بین برد، به همین خاطر به دنبال تسخیر کعبه خدای جدید هستند و این یک اتفاق عظیم است.

توصیه‌ای به مردم: خود را وامدار بانک‌ها نکنند

عباسی با اشاره به فيلم وال‌استريت ساخته اليور استون به جمله معروف فيلم (پول هرگز نمي‌خوابد) اشاره كرد و اين جمله را شبيه به آيه قرآن «لاتاخذه سنته و لانوم»؛‌خدا هرگز نمی‌خوابد دانست و گفت: غرب خداي جديد را به گونه‌اي ساخته كه براي هيچكس زندگي بدون آن ممكن نیست. امروز پول مثل اختاپوس دست و پای ما را بسته است.

وی راه نجات از این وضعیت را کم کردن ارتباط مردم با بانک دانست و از مردم خواست خود را وامدار بانک‌ها نکنند؛‌ چراکه وامداری بانک یعنی وامداری خداهای امروز.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال عنصر مهم انسان مهدوی را زمان‌آگاهی دانست و گفت: ذات بصیرت در زمان آگاهی است. شما حسرت عدم حضور در وقوع انقلاب، ایام جنگ، یا حضور در تضارب فکری دوره اصلاحات را نخورید. امروز زد و خورد فکری شدیدتر است.

زعمای شیعه و نقش هریک در مسیر بیداری بشر

وی در قسمت پایانی صحبت‌هایش به موضوع بیداری پرداخت و بيداري اسلامي را برگشت به قرآن درون دانست و گفت: بیداری موسوم به اسلام با وجود حضرت رقم می‌خورد. در غیبت کبری حرکت زیر زمینی غیبت کبری رقم خورد و با حضور زعیمان شیعه ادامه پیدا کرد که در زمان شستصمین زعیم منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.

عباسی با نام بردن از تعداد از زعیمان شیعه در مسیر حرکت بیداری، به دوران زعامت میرزای شیرازی و قدرت نمایی این بیداری تاکید و گفت: قدرت شيعه زماني مشخص شد كه ميرزاي شيرازي در نجف فتواي تحريم تنباكو را صادر كرد و زنان ناصرالدين شاه در دربار قليان‌ها را شكستند و اين حكم در خطر موجب قيام تنباكو شد و اين همان قدرت زعامت شيعه است.

وی تأکید کرد: امروز نیز با زعامت رهبر انقلاب، آیت الله سیستانی و سید حسن نصر الله، کل کفر در دنیا به چالش کشیده شده است.

اقدام آیت الله بروجردی،‌ اقدامی موثر در مسیر بیداری اسلامی

وی با اشاره به حرکت همیشگی زعیمان شیعه، اقدام آیت الله بروجردی در تربیت 700 شاگرد که امام خمینی و رهبر انقلاب از جمله آنان بودند را یک اقدام موثر در مسیر بیداری دانست.

وی در تاکید مستمر بودن حرکت بیداری، به سید رضی و اقدام بزرگ جمع آوری نهج البلاغه و همچنین به نگارش کتاب بحار الانوار در زمان علامه مجلسی اشاره کرد و این اقدامات را هم پای اقدام حضرت امام خمینی دانست.

وی تمام این حرکات را یک حرکت جریان دار و جاری با مدیریت امام زمان دانست و افزود: امام خميني شصتمين زعيم امام زمان بود که انقلاب اسلامي را رهبری و پیروز کرد. انقلاب اسلامی آرزوي محقق شده همه انبياء، امامان و زعيمان است كه موجب شد عبد صالح خدا بتواند بر مردمان حكومت كند و ما بايد قدردان اين حكومت باشيم.

نهضت امام خامنه‌ای؛ بر پایه جهاد علمی

وی با اشاره به ادامه حرکت بیداری در امروز نیز گفت: در دوره ما امام خامنه‌اي نهضت بيداري را بر پايه جهاد علمي رهبري و هدايت مي‌كند و اين جهاد علمي شبيه اقدامات دوره امام صادق و امام باقر مي‌باشد.

وي با اشاره به سخن رهبري در سال 70 كه فرموده بودند اگر جنبش نرم‌افزاري محقق نشود، انقلاب به قتلگاه خواهد رفت،‌ گفت: وظيفه نوجوان و جوانان امروز تلاش در تحقق يافتن اين خواسته رهبري است.

وی به بیداری اسلامی در عصر امروز اشاره کرد و گفت: بيداري موسوم به اسلامي در 12 كشور اسلامي و بيداري مستضعفين در اروپا با مديريت و حركت كاناليزه شده امام زمان در حال رقم خوردن است.

فشارهاي امروز به سوریه، هزينه‌اي است كه در خط مقاومت مي‌پردازد

وي با اشاره به موضوع سوريه عنوان كرد: رژيم صهيونيستي 30 سال به وسيله حكومت پهلوي در ايران و 30 سال هم توسط دولت مصر حمايت مي‌شد، اكنون پس از سقوط مصر، تركيه به دنبال تامين امنيت اسرائيل است، در بين تركيه و اسرائيل كشور سوريه قرار دارد كه محل اهداف اسرائيل است؛‌یعنی اين فشارهاي امروز هزينه‌اي است كه سوريه براي قرار گرفتن در خط مقاومت مي‌پردازد.

القاعده هیچگاه حتی یک تیر هم به اسرائیل نزده است!!!

وی به نقش القاعده در تنش‌هاي داخلي سوريه اشاره کرد و افزود: روزي غربي‌ها به دروغ القاعده را عامل 11سپتامبر معرفي كردند، اما هر كجا كه لازم بوده است القاعده براي تامين منافع غرب وارد عمل شده و هيچگاه حتي يك ترقه عليه اسرائيل نينداخته است.

وي شكست دولت سوريه را يك توهم و خيال‌پردازي دانست و با اشاره به توهم غربي‌ها به طنز گفت: شتر در خواب بيند پنبه‌دانه.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار