دانشگاه پیام‌نور قهرمان قهرمانان شد/ کاپ اخلاق به دانشگاه بیرجند رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۸۷۷
همراه با یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر - 17

دانشگاه پیام‌نور قهرمان قهرمانان شد/ کاپ اخلاق به دانشگاه بیرجند رسید

یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور امروز با معرفی تیم‌های برتر در 10 رشته ورزشی به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، اختتامیه المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های کشور ظهر امروز در تالار ولایت دانشگاه بیرجند با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و برندگان هر رشته ورزشی برگزار شد.

در این دوره از مسابقات دانشگاه پیام‌نور از لحاظ کمیته فنی مسابقات دارای رتبه اول و قهرمان قهرمانان این دوره از المپیاد شد و دانشگاه تهران و فردوسی مشهد نیز مقام‌های دوم و سوم را از آن خود کردند.

 کاپ اخلاق این دوره از مسابقات نیز به ورزشکاران دانشگاه بیرجند اهدا شد، همچنین از دانشگاه قم و  دانشگاه فردوسی مشهد به خاطر رعایت حجاب برتر با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

معاون فنی یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر کشور در این مراسم از حضور هزار و 800 دانشجوی ورزشکار، مربی و سرپرست خبر داد و گفت:  این مسابقات در ده رشته تنیس روی میز، والیبال، بدمینتون، والیبال، هندبال، بسکتبال، فوتسال، دو و میدانی، تکواندو، کاراته و شنا برگزار شد.

بتول مشرف‌جوادی افزود: در رشته تنیس روی میز دانشگاه باهنر کرمان، مازندان مقام‌های اول و دوم و تیم دانشگاه تهران و علمی کاربردی مشترکا مقام سوم را کسب کردند، در رشته بدمینتون نیز دانشگاه پیام‌نور، گیلان و علمی کاربردی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

وی تصریح کرد: در رشته هندبال نیز دانشگاه پیام‌نور، فنی و حرفه‌ای و مازندان حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند و در شته بسکتبال نیز دانشگاه پیام‌نور و دانشگاه خوارزمی به ترتیب ‌ مقام اول و سوم‌ را از آن خود کردند.

معاون فنی یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر کشور اضافه کرد: در رشته والیبال تیم دانشگاه شیراز، شهید بهشتی تهران و فردوسی مشهد و در رشته فوستال نیز تیم دانشگاه پیام‌نور، جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای حائز رتبه‌های برتر شدند.

مشرف جوادی خاطرنشان کرد: در رشته دومیدانی نیز دانشگاه پیام‌نور، شیراز و   فرد.وسی مشهد به مقام‌های اول تا سوم دست یافتند و در رشته تکواندو نیز دانشگاه پیام‌نور، تهران و غیرانتفاعی آمل به مقام‌های اول تا سوم رسیدند.

وی گفت: در رشه شنا تیم دانشگاه تهران و فردوسی مشهد و شهید بهشتی و در رشته کاراته نیز تیم دانشگاه پیام‌نور، زنجان و اراک حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

معاون فنی یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر کشور با بیان اینکه در مجموع 851 مسابقه در این دوره از المپیاد برگزار شد،‌تصرح کرد: از میان 188 داور شرکت کننده در این المپیاد 25 درصد آنان بومی و مابقی غیر بومی بودند و 56 درصد کل داوران نیز دارای مدرک بین‌المللی و درجه یک بودند.

مشرف‌جوادی تصریح کرد: در طول مسابقات هیچ‌گونه اعتزاض رسمی به هیئت داوران نشد و این نشان از داوری بالای این دوره از مسابقات است.

وی با تشکر از مسئولان دانشگاه بیرجند در برگزاری عالی این دوره از المپیاد اظهار داشت: در اینکه دانشگاه بیرجند در برگزاری این دوره به نحو شایسته و برتر برگزارکننده خوبی بود هیچ شکی نیست.
پربازدیدترین آخرین اخبار