کد خبر:۱۹۶۲۳۰
در جلسه دانشجویان بسیجی با فرهاد دانشجو مطرح شد:
افرادي را منصوب نكنيد كه بارها دفاتر بسيج را بستهاند
مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاههاي آزاد استان تهران در جلسهاي با فرهاد دانشجو به بيان مطالبات و ديدگاههاي خود نسبت به دانشگاه آزاد پرداختند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاههاي آزاد استان تهران امروز در دومين نشست از اتاق فكر بسيج دانشجويي اين دانشگاه به بيان مطالبات، پيشنهادها و انتقادات خود نسبت به برخی انتصاب ها در دانشگاه آزاد با فرهاد دانشجو پرداختند.
يكي از مسئولان بسيج طي سخناني با اشاره به طرح ارائه شده از سوی خود و زمانبندي چهار ساله آن، از رئيس دانشگاه آزاد درخواست حمايت از اين طرح را كرد.
دانشجوي ديگر با اشاره به عملي نبودن اقدامات و نظرات فرهاد دانشجو در بازه زماني تعيين شده بيان داشت: ما با نوشتن شيوه نامهاي درخواست تشكيل كارگروه دانشجويي با نام كارگروه تحول دانشگاه آزاد را در عرصههاي علمي، فرهنگي و سياسي داديم كه در اين شيوهنامه به شناسايي مشكلات موجود در اين عرصهها، عوامل استمرار اين مشكلات و شناسايي راهكارهاي آن اشاره شده است.
همچنين در ادامه مسئولي ديگر از بسيج دانشجويي با اشاره به بحث مسائل زنان و عفاف و حجاب به مشكلات مربوط به زنان اشاره كرد و گفت: اشتغال دختران جوان ما، بخصوص دختران متعهد و بسيجي با مشكلات بسياري روبرو است تا آنجا كه برخي از آنها هيچ افق روشني براي خود در نظر ندارند كه اين مسئله باعث ميشود علاقهمندي و اشتياق آنها به ادامه تحصيل افول پيدا كند، بنابراين خواهشمنديم تدبيري براي اين مسئله بينديشيد.
دانشجوي ديگري طي سخناني با اشاره به اينكه رويكرد جنبش دانشجوي مسلمان نشات گرفته از گفتمان انقلاب اسلامي است، گفت: بسيج دانشجويي توقع ندارد كه در صورت ارائه يك ليست، آن اسامي به طور كامل انتخاب شوند، اما اين جنبش توقع دارد كه پس از مورد غضب قرار گرفتن دانشجويان از سوي نمايندگان و خاك خوردن روبروي مجلس و بسياري از اقدامات ديگر در فضاي جسته و گريخته دانشگاه به سمت انتصاب افرادي لايق و انقلابي پيش رويم.
وي افزود: توقع بسيج اين نيست كه يك فرد بسيجي به عنوان يك مدير و مسئول انتخاب شود، اما حداقل فرد تعيين شده كسي نباشد كه دو مرتبه دفتر بسيج را بسته است؛ اين مسائل براي ما دردآور مي باشد؛ چون نقد ما نقد درون گفتماني است.
اين مسئول بسيج دانشگاه آزاد ادامه داد: در بحث فضاي دروني دانشگاه آزاد، خواهشمنديم كه بسيج دانشجويي را يكي از بازوان دانشگاه آزاد بدانيد؛ ما خدمت رسيديم كه اين مطالب را با شما در ميان بگذاريم، نه اينكه شما احساس كنيد وارد فضاي معاملهگري شده ايم.
وي ادامه داد: زمان مديريت قبلي عكس رئيس دانشگاه آزاد بزرگتر از تمثال مقام معظم رهبري در اتاق مدير اين واحد نصب شده بود؛ ما توقع داريم فرهاد دانشجو از اين فضاها حمايت نكند و در پي تحقير آن باشد.
اين دانشجوي بسيجي گفت: زمان ورود شما به دانشگاه آزاد افرادي با ايجاد تنش به مخالف با شما پرداختند، اما در حال حاضر مشاهده ميكنيم كه آنها به افرادي متملق در اطراف شما تبديل شدهاند.
در ادامه سردار زماني، نماينده ايثارگران دانشگاه آزاد در پاسخ به اين نقد گفت: مطالبهگري قشر جوان، در دوران انقلاب هم سابقه دارد؛ اتفاقاتي كه در آن دوران افتاد منطقي بودن جوان بسيجي اول انقلاب را ميرساند.
وي افزود: در قاموس ما تملق جايي ندارد و ما از تملق چندشمان مي شود؛ بسيج بايد منصف و صادق باشد.
نماينده ايثارگران در دانشگاه آزاد ادامه داد: آن برادر آبرويش را گذاشته و به ميدان آمده و آن نيز مطالبه خودمان بود و در اين مدت بيش از 20 جلسه با بسيج برقرار كرد و بسيج كارمندان را نيز كه مدتها خوابيده بود دوباره فعال كرد.
زماني با اشاره به اظهارات برخي از دانشجويان بسيجي مبني بر پيشگام بودن بسيج و جنبش دانشجويي گفت: بهتر است فرزندان ما مصوبات انقلاب فرهنگي را مطالعه كنند؛ كجاي اين مصوبات آمده است كه بسيج در نقدها جلودار باشد، يك زمان يك نماينده رئيس يك واحد را سه بار تغيير داد كه اگر آن نماينده، يك نماينده انقلابي باشد، مشكلي ايجاد نميكند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰