يك ايراني در لندن پس از پايان المپيك جشن بزرگی را برگزار می كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۶۶۸۳
علي‌آبادي در مراسم بدرقه كاروان المپيك ایران:

يك ايراني در لندن پس از پايان المپيك جشن بزرگی را برگزار می كند

رئيس كميته ملي المپيك گفت:‌ در سفري كه به لندن داشتم، يك ايراني در لندن حاضر شد پس از پايان المپيك به خرج خودش جشني را برگزار كند.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، علي‌آبادي در مراسم بدرقه كاروان المپيك ایران كه امشب در آكادمي ملي المپيك برگزار شد، گفت: هدف ما اين است كه يك خسته‌نباشيد به يكايك ورزشكاراني كه چهار سال زحمت كشيدند و در اردوهاي مختلف شركت كردند و مشكلات را تحمل نمودند عرض كنیم.

وي تصريح كرد: براي حضور در المپيك 54 سهميه گرفتيم و امروز با دعاي خير همه مردم شما را براي حضور در اين مسابقات بدرقه  مي‌كنيم.

رئيس كميته ملي المپيك تصريح كرد: براي شما دعا مي‌كنيم تا نتيجه زحمات خود را بگيريد و پرچم ايران را به اهتزاز درآوريد و با سربلندی به كشور بازگرديد.

علي‌آبادي خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه سفارت ايران در انگليس تعطيل است در سفر دو هفته قبل خود به لندن با يك فراخوان از ايراني‌ها براي تشويق ورزشكاران كشور ديديم كه بسياري از هموطنان مان در انگلستان با هزينه خود به لندن آمدند و حتي يك ايراني گفت؛ حاضرم پس از المپيك به خرج خودم 1000 نفر را دعوت كنم و از آنان پذيرايي كنم و اين نشان مي‌دهد كه عشق اين ملت ستودني است و بايد براي آن ارزش قائل بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار