کد خبر:۱۹۷۰۴۵
عصر امروز
تجمع دانشجويان مقابل دفتر سازمان ملل متحد برگزار شد
تجمع خودجوش دانشجويان در اعتراض به كشتار مسلمانان ميانمار عصر امروز مقابل دفتر سازمان ملل متحد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو» در اين تجمع كه در مقابل دفتر سازمان ملل متحد برگزارشد دانشجويان با شعار «مسلمانان ميانمار حمايتت مي كنيم»، «هيهات منا الذله»، «سكوت هر مسلمان خيانت است به قران» و «مرگ بر آمريكا» و «مرگ بر اسرائيل» انزجار خود را از كشتار مردم مسلمان ميانمار ابزار و حمايت خود را از مسلمانان مظلوم اين كشور اعلام كردند.
در اين تجمع دانشجويان با پلاكاردهايي در دست از مسلمانان ميانمار حمايت و اتحاد امت اسلامي را خواستار شدند.
در ادامه اين مراسم ميرزاده از فعالان دانشجويي و عضو جامعه اسلامي دانشجويان در سخناني از سازمان ملل متحد و شخص بان كي مون انتقاد و حمايت خود را از مردم مظلوم ميانمار اعلام كرد.
وي افزود: نزديك به يك دهه از كشتار مسلمانان ميانمار مي گذرد اما سازمان كنفرانس اسلامي و سازمان ملل حتي يك بيانيه نيز صادر نكردند.
در پايان اين مراسم كبيري عضو جامعه اسلامي دانشجويان بيانيه 6 بندي جامعه اسلامي دانشجويان سراسر كشور در اعتراض به كشتار مسلمانان مظلوم ميانمار را قرائت كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰