امام جمعه بندرعباس گفت: تبیین اصول فلسفه «سابیدن کشک» نیست که با استفاده از چند کتاب و استاد بخواهیم آن را به دانشجویان آموزش دهیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی امشب در جمع دانشجویان طرح ضیافت اندیشه علوم پزشکی هرمزگان، تهی شدن دانشگاه ها در مباحث دینی را نتیجه غفلت در بیان درست معارف و فلسفه دین دانست و اظهار داشت: تبیین اصول فلسفه «سابیدن کشک» نیست که با استفاده از چند کتاب و استاد بخواهیم آن را به دانشجویان آموزش دهیم لذا باید قبول کنیم که در تالیف کتب مناسب و تعیین اساتید مناسب در این حوزه برای دانشجویان غفلت کرده ایم.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت توجه به بیان معارف صحیح در بین دانشجویان بیان داشت: اگر در گذشته اهتمام بیشتری در خصوص مسائل دینی و معنوی صورت می گرفت امروز دیگر نیازی به اجرای طرح ضیافت اندیشه نداشتیم.
امام جمعه بندرعباس افزود: در گذشته کتاب هایی در حوزه معارف و دین و فلسفه برای دانشجویان منتشر می شد که لازم بود خود ملاصدرا زنده شود و در خصوص آن توضیح دهد تا دانشجویان آن را درک کنند و این مسئله یکی از دلایل عقب ماندگی دانشگاه ها در حوزه معارف اسلام و مسائل دینی است.
آیت الله نعیم آبادی ضمن اشاره به هجوم آیین های غیر اسلام و عرفان های نوظهور در محیط دانشگاه ها ادامه داد: ما به یکباره زمانی چشم باز کردیم که تعدادی از دانشجویان ما به سمت مسیحیت گرایش پیدا کرده اند و مسیحی شده اند و در این زمان بود که نیاز به اجرای طرح هایی همچون طرح ضیافت در دانشگاه ها احساس شد.
وی هجوم گسترده فرهنگی علیه کشورمان را عامل دیگر ضرورت اجرای این طرح برشمرد و تصریح کرد: امروز دشمنان با همکاری یکدیگر هجوم گسترده ای را علیه عقاید دینی ما انجام می دهند و در این شرایط باید دانشجویان و اساتید بهترین بهره را از طرحهای ضیافت ببرند.
نماینده ولی فقیه در بندرعباس دانشجویان را نیروهای فرهنگی کشور معرفی کرد و اظهار داشت: باید دانشجویان مباحثی را که در طرح ضیافت می آموزند به دیگر اقشار جامعه هم منتقل کنند و این کار را برای خود یک تکلیف بدانند.
نعیم آبادی در ادامه سخنان خود به مسئله اسراف اشاره کرد و بیان داشت: جای تاسف دارد که در کشور بی خدایی همچون چین مردم بر روی یک دانه برنج حساس هستند و در کشور اسلامی ایران به راحتی مردم برنج را دور بریزند و باید این فرهنگ اصلاح شود.
امام جمعه بندرعباس در پایان سخنان خود ماه رمضان را فرصت بسیار مناسبی برای دوری از گناهان و آمرزیده شدن دانست و خاطرنشان کرد: اگر کسی در ماه مبارک رمضان آمرزیده نشود ظرفیت هدایت خود را از دست داده و ضرر بزرگی کرده است.