انقلاب اسلامي ايران سيطره جهاني غرب را شكست
کد خبر:۱۹۷۵۹
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور كرمان:

انقلاب اسلامي ايران سيطره جهاني غرب را شكست

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور كرمان گفت: انقلاب اسلامي ايران قدرت اسلام را براي جهانيان به نمايش گذاشت و سيطره و ابهت پوشالي غرب را شكست و فرو ريخت.

محمد هادي منصوري در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمان، اظهار داشت: انقلاب اسلامي آزادي توام با عدالت را براي ملت هاي مستضعف جهان به ارمغان آورد.

وي افزود: گسترش بيداري اسلامي در جهان، استكبارستيزي ملل آزاده، مقاومت حزب الله در جنگ 33 روزه و پيروزي حماس در جنگ 22 روزه غزه در مقابل رژيم صهيونيستي از تحولات عظيم انقلاب اسلامي است.

منصوري تصريح كرد: انقلاب اسلامي بر پايه ايمان و اتحاد به پيروزي رسيد كه ريشه در تاريخ اسلام و واقعه عاشورا دارد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور كرمان تاكيد كرد: ملت عدالت طلب و آزادي خواه ايران با انقلاب اسلامي و حركت تاريخي خود، گفتماني نوين را در جهان امروز وارد كرد.

وي مجاهدت علمي و عملي در عرصه هاي مختلف، دستيابي به فنآوري هسته اي، غني سازي اورانيوم و پرتاب ماهواره اميد را از ديگر تحولات عظيم انقلاب اسلامي عنوان كرد.

منصوري با اشاره به دهه چهارم انقلاب كه دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري شده است، خاطرنشان كرد: حاكم كردن فضاي علمي در كشور، تبيين مباني پيشرفت هاي اسلام برپايه عدالت و دستيابي به تمدن اسلامي بايد در اين دهه مدنظر قرار گيرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار