هتاکین به ساحت ائمه در وحشت دستگیری
کد خبر:۱۹۸۱۲۹

هتاکین به ساحت ائمه در وحشت دستگیری

هتاکین به ساحت ائمه اطهار(علیه‌السلام) پس از شنیدن شایعه‌هایی مبنی بر دستگیری ادمین‌های این کمپین، بشدت نگران شده و در پیام‌های خود عنوان می‌کنند که هر لحظه انتظار نواخته شدن زنگ منزل و بازداشت خود را دارند.
به گزارش جریده اینترنتی «خبرگزاری دانشجو»، به دنبال انتشار بعضی شایعات مبنی بر دستگیری تعدادی از فعالان کمپین اهانت به مقدسات اسلامی، بعضی از فعالان این کمپین، از روز دوشنبه، 2 مرداد با اتخاذ سیاست های انفعالی و تغییرات فراوان در صفحه اول و سوم خود، مطالب توهین آمیزشان را حذف کرده اند.

«سایمون ....»، «آرمان اهورا»، «رازمزدشت»، «نصرانی»، «سوگلی ...»، «کنیز ...» و «... شکلاتی» اکانت‌هایی بودند که شایعاتی مبنی بر دستگیری آنها، طی 2 ماه گذشته در فضای مجازی منتشر شده بود.
 
گفتنی است، صاحبان اکانت‌های مورد اشاره در حال حاضر، محتواهای اهانت آمیز خود را حذف کرده و محتواهایی علیه این کمپین را منتشر کرده اند!

بررسی های انجام شده حاکی از آن است که دیگر فعالان در کمپین مورد اشاره، پس از شنیدن شایعات دستگیری و خبرهای برخورد قانونی با افراد مورد اشاره، بشدت نگران شده و در پیام‌های خود عنوان می‌کنند که هر لحظه، انتظار نواخته شدن زنگ منزل و بازداشت خود را دارند.

از سوی دیگر با خروج تعدادی از اعضای اصلی این کمپین، که ظاهرا بدون دلیل و برای مدت طولانی صورت گرفته است، ادامه فعالیت‌های اهانت‌آمیز در فضای مجازی، در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
 
با وجود ادعاهای مطرح شده در خصوص اینکه اشتراک (اکانت) تعدادی از فعالان در زمینه اهانت به مقدسات اسلامی در فضای مجازی، توسط نیروهای امنیتی هک شده‌اند؛ اما اخبار منتشر شده از سوی بعضی سایت‌های خارجی و ضدانقلاب، بر دستگیر شدن افراد مورد اشاره تأکید دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار