کد خبر:۱۹۸۳۱۱
اخبار بیستمین نمایشگاه بینالمللی قرآن؛
نشر آثار بزرگان ايران اسلامي در آمريكاي لاتين
آثار علماي بزرگ ايران اسلامي در امريكاي لاتين ترجمه و نشر شده که در بخش قرآن و فرهنگ ملل نمايشگاه بينالمللي قرآن به عرضه آثار خود پرداخته است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاري دانشجو»، موسسه فرهنگي هنري انديشه شرق به همت دانشجويان امريكاي لاتين جامعهالمصطفي در بخش قرآن و فرهنگ ملل نمايشگاه بينالمللي قرآن به عرضه آثار خود پرداخته است.
اين موسسه به ترجمه و نشر آثار بزرگاني همچون آيت الله خامنه اي، شهيد مطهري، علامه مصباح يزدي، علامه عسگري و شيخ مفيد به زبان اسپانيايي و لاتيني ميپردازد.
لازم به ذکر است، در بخش نرمافزار اين موسسه مستندهایي همچون سيره روح الله و مستندهايی پيرامون انقلاب اسلامي ايران و كنفرانسها و سخنرانيهاي استاد رحيمپور اذغدي و ... به زبان اسپانيايي براي مخاطبان لاتيني عرضه ميشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰