صدا و سيما به معرفي فناوري استان‌ها هم بپردازد
کد خبر:۱۹۸۳۷۳
رئيس پارك علم و فناوري گيلان:

صدا و سيما به معرفي فناوري استان‌ها هم بپردازد

رئيس پارك علم و فناوري گيلان با اشاره به ضعف صدا و سيما در پوشش فناوري‌هاي توليد شده در استان‌هاي كشور گفت: برخي فناوري‌هاي توليدي استان‌ها بعد ملي دارد و بايد به مردم و حتي مسئولان معرفي شود.
مجيد متقي طلب در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: در حال حاضر برخي شبكه هاي سيما مانند شبكه چهار و شبكه خبر به برنامه هاي علمي، بخصوص در حوزه فناوري هاي كاربردي و كارآفريني مي پردازند، ولي بايد اين برنامه ها را با نگاه ويژه اي بر روي آنتن ببرند.

وي افزود: يكي از ضعف هاي صدا و سيما در پخش برنامه هاي علمي اين است كه بسياري از اين برنامه ها منحصر به پايتخت است و ساير بخش هاي كشور نقش برجسته اي در برنامه هاي علمي ندارند.

رئيس پارك علم و فناوري گيلان بيان داشت: در شهرستان ها ظرفيت هاي علمي بسياري وجود دارد كه بايد به آنها پرداخته شود، در صورتي كه از آنها غفلت مي شود.

متقي طلب گفت: براي عملياتي كردن شعار توليد ملي صدا و سيما بايد براي فرهنگسازي در زمينه معرفي دستاوردهاي علمي استان ها به مردم و حتي مسئولان فعال تر باشد.

وي تصريح كرد: در استان ها ظرفيت هاي علمي بسياري وجود دارد كه بعد ملي داشته و مي تواند در تحقق شعار سال موثر باشد كه معرفي اين دستاوردها از سوي صدا و سيما لازم است.

رئيس پارك علم و فناوري گيلان افزود: البته برنامه سازاني براي معرفي دستاوردهاي پارك علم و فناوري به ما مراجعه مي كنند، ولي براي ساخت برنامه به دنبال قرارداد هستند كه اين مسئله از توان ما خارج است.

متقي طلب گفت: صدا و سيماي استان نيز در شبكه استاني، دستاوردهاي علمي استان را معرفي مي كند و برنامه هاي علمي مناسبي دارد، ولي بسياري از دستاوردهاي ما بعد ملي دارد كه بايد در شبكه هاي ملي به آن پرداخته شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار