قطار انقلاب در دولت نهم به ريل گفتمان امام بازگشت
کد خبر:۱۹۸۸۷
روانبخش:

قطار انقلاب در دولت نهم به ريل گفتمان امام بازگشت

دبير سياسي هفته نامه پرتو سخن در جمع دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان، بازگشت مجدد انقلاب به گفتمان امام را ويژگي بارز دولت نهم ذكر كرد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، روانبخش در دومين جلسه از سلسله جلسات «گام چهارم» با عنوان جايگاه انديشه امام(ره) در ادوار مختلف انقلاب كه روز گذشته به همت بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي اصفهان در اين دانشگاه برگزار شد، با برشمردن ويژگي هاي امام و خط ايشان به بررسي دولت هاي پس از انقلاب و ميزان انطباق گفتمان آنها با گفتمان حضرت امام (ره) پرداخت.

وي امام را اسلام شناسي برجسته، فيلسوف و عارف بزرگ، يك سياستمدار كاركشته و با تدبير، آشنا با جريانات سياسي عنوان كرد و اظهار داشت: امروز بعد از 30 سال از انقلاب، تاثير افكار و انديشه هاي امام بر افكار عمومي ساير كشورهاي اسلامي و غيراسلامي مشهود است به طوريكه انديشه و فكر ايشان در لبنان و فلسطين قابل رصد است.

روانبخش با اشاره به روحيه خستگي ناپذير و استكبارستيزي امام گفت: فيدل كاسترو گفته بود كه از امام استكبار ستيزتر و ضد آمريكايي تر نمي شناسم.

دبير سياسي هفته نامه «پرتو سخن» در بخش ديگري از سخنان خود به ويژگي هاي امام و خط امام پرداخت و افزود: از روي اين ويژگي ها مي توان فهميد كدام يك از دولت هاي بعد از انقلاب شعارها و گفتمانشان با امام بوده و به امام نزديكتر و كدام دورتر بوده اند.

وي اساسي ترين ويژگي حضرت امام را اسلام خواهي و تحقق انقلاب اسلامي بر پايه اسلام ناب محمدي (ص) ذكر كرد و گفت: امام ولايت فقيه را استمرار حركت انبياي الهي مي دانست و مردم مسلمان نيز خواهان پررنگ شدن دين اسلام بودند، جمهوري اسلامي، نظامي است كه مشروعيت آن از خدا و ولي فقيه و مقبوليت آن همه به راي مردم است.

روانبخش عدالتخواهي و توزيع امكانات براي همه و مردم داراي را از ديگر خصلت هاي راه امام دانست و اضافه كرد: استكبارستيزي و عدم انفعال در برابر دشمن نيز از ويژگي هاي بارز امام بود، روحيه امام شجاعت و عدم نرمش در برابر مستكبران بود و به مسئولان نيز توصيه مي كرد كه نترسيد آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند.

دبير سياسي هفته نامه پرتو سخن، ساده زيستي و پرهيز از اشرافيگري و سعي در نهادينه كردن اين فرهنگ، آزاد انديشي، ولايت پذيري، خودباوري و اعتماد به نفس را از ديگر ويژگي هاي امام دانست و تصريح كرد: دستاوردهاي كنوني چون پرتاب موشك اميد را مي توان نتيجه همان نهادينه كردن شعار «ما مي توانيم» توسط امام ذكر كرد.

وي در ادامه به مقايسه گفتمان دولت هاي پس از انقلاب با گفتمان امام پرداخت و افزود: در دولت موقت، اعتقادي به دين براي اداره جامعه وجود نداشت، حتي دلايلي را براي ضرورت سكولاريسم مي آوردند، و اين در حالي است كه كرنش و تسليم در برابر قدرت هاي زورگو نيز از سياست هاي اين دولت بود.

روانبخش دولت شهيد رجايي را منطبق با شعارهاي امام عنوان كرد و گفت: در اين دولت اسلام خواهي، خودباوري، استكبار ستيزي، مردم داري و ساده زيستي، عدالت طلبي و ولايت پذيري موج مي زد.

دبير سياسي هفته نامه پرتو سخن به بارز بودن ويژگي هاي امام در شخصيت مقام معظم رهبري در زمان رياست جمهوري ايشان اشاره كرد و افزود: اما از دوران كارگزاران به بعد و پس از رحلت امام يك سلسله انحرافات از ويژگي ها و خط امام آغاز شد.

وي ادامه داد: در دولت كارگزاران روحيه اشرافي گري مجدداً شكل گرفت و به تدريج معيارها ضعيف شد و نگاه ها به سمت ديگري رفت.

روانبخش تبديل شعار آزاديخواهي به آزادي هاي غيرديني پيش از انقلاب، غرب باوري به جاي خودباوري، انفعال به جاي استكبارستيزي و باز شدن مجدد كاخ ها را از ديگر ويژگي هاي دولت هاي سازندگي و اصلاحات عنوان كرد.

عضو هيئت علمي موسسه امام خميني بازگشت مجدد انقلاب به گفتمان امام را ويژگي بارز دولت نهم ذكر كرد و افزود: اسلام خواهي، نهادينه كردن ارزش هاي الهي، عدالت طلبي، مردم مداري و توجه به محرومان، استكبار ستيزي و ساده زيستي، آزاد انديشي، خودباوري و ولايت پذيري از ويژگي هاي دولت نهم مي باشد كه منطق بر گفتمان امام (ره) است.

وي تاكيد كرد: ما مدعي نيستيم همه اين ويژگي ها به صورت كامل در دولت نهم محقق شده اما سمت و سوي دولت نهم اين است.

لازم به ذكر است، قرار بود اين جلسه به صورت مناظره برگزار شود براي طرف ديگر مباحثه محمد هاشمي و بعد مرعشي در نظر گرفته شده بود كه به دليل سفرهاي خارجي نامبردگان، مراسم به صورت سخنراني برگزار شد، البته دانشجويان انجمن اسلامي نيز در بخش پرسش و پاسخ نظرات و مواضع خود را در مقابل سخنان روانبخش مطرح كردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار