برخي با انتشار مطالبي كذب به دنبال مقابله با حركت علمي كشور هستند/ پژوهشگاه پلمپ نشده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۸۹۷۰
رئيس پژوهشگاه تربيت بدني:

برخي با انتشار مطالبي كذب به دنبال مقابله با حركت علمي كشور هستند/ پژوهشگاه پلمپ نشده است

برخي افراد مغرض با انتشار مطالبي كذب در وب سايت «حركت» به دنبال مقابله با حركت علمي كشور هستند.
مهدي طالب‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص انتشار خبري مبني بر پلمپ شدن پژوهشگاه تربيت بدني گفت: با توجه به اينكه كاربري ساختمان پژوهشگاه تربيت بدني در تهران مسكوني بوده و مديران قبلي در خصوص تغيير كاربري آن از مسكوني به اداري اقدامي انجام نداده بودند، شهرداري مذاكراتي را با پژوهشگاه انجام داد و مهلتي را جهت پيگيري و تغيير كاربري ساختمان به ما داد.

وي در ادامه تصريح كرد: برخي به دنبال حاشيه‌سازي براي پژوهشگاه هستند كه اين افراد، افراد مغرضي هستند و سعي مي‌كنند با انتشار مطالبي در وب‌سايت «حركت» به مقابله با حركت علمي كشور بپردازند.

رئيس پژوهشگاه تربيت بدني يادآور شد: همكاران و اعضاي علمي ما در پژوهشگاه تربيت بدني مشغول فعاليت هستند و پلمپ شدن آن يك خبر كذب است.

لازم به ذكر است، امروز خبري مبني بر پلمپ شدن پژوهشگاه تربيت بدني منتشر شد كه برخي آن را همانند سناريوي انتقال پژوهشگاه و طرحي از قبل طراحي شده معرفي و اعلام كردند كه مسئولان پژوهشگاه نه تنها از اين اتفاق ناراحت نيستند، بلكه خوشحال هم هستند.
پربازدیدترین آخرین اخبار