یکه تازی فجر در لیگ برتر/ برد خانگی استقلال/ جشنواره گل داماش
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۹۰۷۶
هفته سوم ليگ برتر؛

یکه تازی فجر در لیگ برتر/ برد خانگی استقلال/ جشنواره گل داماش

در 7 ديدار هفته سوم که سه شنبه شب برگزار شد، داماش پيکان را له کرد، استقلال، تراکتورسازی، فولاد و فجر بردند و سپاهان و نفت تهران متوقف شدند.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در 7 ديدار هفته سوم که سه شنبه شب در شهرهای مختلف برگزار شد، داماش در برابر پيکان جشنواره گل به راه انداخت؛ استقلال، تراکتورسازی، فولاد و فجر حریفان خود را بردند و سپاهان و نفت تهران متوقف شدند.
 
آخرين ديدار هفته سوم ليگ برتر فوتبال از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي بين دو تيم استقلال و ذوب آهن آغاز شد و در پایان با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.

امين منوچهري در دقيقه 84 براي استقلال گلزني کرد تا آبي‌پوشان به دومین برد تا طی سه بازی گذشته دست یابند.

با اين برد استقلال 6 امتيازي شد و ذوب آهن همچنان بدون امتياز در رده آخر جدول باقي ‌ماند.


* نتايج ساير مسابقات سه شنبه شب به شرح زير است:

داماش گيلان 5 - پيکان 3

فجرسپاسي 2 - نفت آبادان صفر

نفت تهران صفر - آلومينيوم هرمزگان صفر

فولاد خوزستان 2 - سايپا صفر

سپاهان اصفهان 2 - راه‌آهن 2
 
تراکتورسازی 2 - مس 1

دوشنبه ‌شب نيز پرسپوليس برابر گهر به نتيجه تساوي يک بر يک رسيد و ملوان 3 بر 1 صباي قم را شکست داد.
 
نکته جالب توجه صدرنشینی تیم فجر با 9 امتیاز بعد از پایان هفته سوم می باشد؛ همچنین تیم های سپاهان و ملوان نیز هر یک با 7 امتیاز در رده های دوم و سوم قرار دارند.
پربازدیدترین آخرین اخبار