کد خبر:۱۹۹۴۹۱
بخش ره يافتگان بيستمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن؛

مخالفت وزارت خارجه زمان اصلاحات با توليد و پخش مستند آنیلی و راهکار پیشنهادی رهبرانقلاب

قدیری‌ابیانه گفت: زمانی که درگیر تهیه فيلم مستند ادواردو بودیم، وزارت خارجه زمان اصلاحات بشدت با توليد و پخش آن مخالفت كرد ...
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، قديري ابيانه،‌ رايزن اسبق فرهنگي ايران در ايتاليا در نشست  «ادواردو آنیلی» که به همت بخش ره‌يافتگان بيستمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن برگزار شد، به خاطراتي در رابطه با شخصيت ادواردو آنيلي پرداخت.

وي در پاسخ به اين شبهه كه مرگ آنيلي به خاطراسلام آوردنش نبوده بلكه به دليل ثروت پدرش از شركت فورد بوده است، گفت: در رابطه با مرگ آنیلی دو نكته وجود دارد؛ يكي اينكه ثروت به او كه مسلمان شده بود، نرسد و دوم اينكه با مرگش ثروت خانواده به خواهرزاده‌هايش كه يهودي بودند برسد.

قديري ابيانه در ادامه گفت: مادر آنيلي با نقشه صهيونيستي با پدرش ازدواج كرد؛ چرا كه يكي از اقداماتي كه صهيونيست‌ها انجام مي‌دهند به ازدواج در آوردن دختران‌شان با مردان ثروتمند است.

وي افزود: بخش ديگري از اين ماجرا به اين بر مي‌گردد كه هرگاه اين ازدواج‌ها صورت مي‌گرفت آمار مرگ و مير نيز در آن خانواده بالا مي‌رفت.

رايزن اسبق فرهنگي ايران در ايتاليا با بيان اينكه خواهر ادواردو دو بار ازدواج كرد كه شوهر اولش يهودي بود و 4 فرزند پسر از آن داشت و همسر دومش مسيحي بود كه 3 دختر از آن باقي ماند، ولي اقدامات مادرش در این راستا بود كه ثروت خانواده به فرزندان پسر او برسد.

وي در رابطه با خاطره‌اي از ادواردو كه تاكنون نگفته باشد گفت: زمانی که درگیر تهیه فيلم مستند ادواردو بودیم، وزارت خارجه زمان اصلاحات به شدت با توليد آن مخالفت كرد به طوري كه پروژه به شدت منتفی شد و به جاي آن بنا داشتند فيلم ديگري توليد كنند.
 
قديري ابيانه افزود: حتي از طرف وزارت خارجه به من گفته شده بود كه فيلم‌هايي كه گرفته‌ايد نيز نگه نداريد و سريع منتقل كنيد.

وي گفت: سفير وقت ايران در واتيكان نيز به همه افرادي كه در ايتاليا بودند گفته بود با طناب قديري به چاه نرويد.
 
رايزن اسبق فرهنگي ايران در ايتاليا در ادامه با بيان اينكه وقتي فيلم توليد شد وزارت امور خارجه نامه نوشت و پخش آن را محكوم كرد ولي تهيه‌كننده فيلم به رهبري نامه‌ای نوشت و در آن بيان كرد كه اجازه پخش فيلم را نمي‌دهند. حضرت آقا نيز در جواب نامه فرمودند ابتدا در مجامع دانشگاهي آن را به نمايش بگذاريد تا موج ايجاد شود و بعد به اجراي عمومي در آوريد.
 
وي با بيان اينكه هر دانشگاهي كه مي‌خواست فيلم را پخش كند در صورتي كه رئيس دانشگاه اصلاح‌طلب بود اجازه پخش آن را نمي‌داد، لذا بچه‌هاي بسيج دانشجويي مجبور بودند نام ديگري براي فيلم انتخاب كنند.
 
قدیری ابیانه با بيان اينكه رسانه‌هاي اصلاح‌طلب آن زمان حتي يك كلمه هم از مسلماني ادواردو ننوشتند گفت: در اين بين فقط يكي از رسانه‌هاي اصلاح‌طلب در این باره مطلبی نوشت البته با این حالت که يك عده تندرو آنیلی را مسلمان عنوان كردند.

وي افزود: افرادي كه شعار دانستن حق مردم را مي‌دادند حتي يك كلمه نيز از مسلماني ادواردو ننوشتند.

رايزن اسبق فرهنگي ايران در ايتاليا با اشاره به داستان عكسي كه در يكي از سايت‌هاي بيگانه منتشر شد گفت: در اين عكس يك فردي شبيه به ادواردو در مراسم عروسی در كانادا شركت كرده بود كه رسانه‌هاي داخلي نيز از همين عكس استفاده كردند در حالي كه در اين عكس قد اين فرد از قد آنيلي خيلي كوتاه‌تر بود.
 
وي افزود: در اين هنگام من فيلمي كه آنيلي در نماز جمعه پشت مقام معظم رهبري نماز خوانده بود که تأییدی بر مسلمان بودن او بود را در سايت قرار دادم ولي هيچ كدام از آن رسانه‌ها آن را منتشر نكردند.
 
قدیری ابیانه با بيان اينكه در زماني كه امام در نوفل‌لوشاتو حضور داشتند ما به همراه بچه‌هاي انجمن اسلامي به آنجا رفتيم و پيشنهاد داديم كه اگر فرانسه براي شما سخت است بياييد ايتاليا امام فقط به سخنان ما گوش دادند و با اينكه من مجدد سوال كردم گفتند خوب گوش كرديم ديگر.

وي با بيان اينكه امروز دنيا تشنه اسلام است گفت: امروز ملت‌ها دنبال راه‌حل مي‌گردند اگر ما از اين خلاء استفاده كنيم و اسلام را معرفي كنيم ملت‌ها فوج‌فوج به اسلام مي‌گروند.

رايزن اسبق فرهنگي ايران در ايتاليا افزود: ما نبايد در معرفي اسلام فقط به مسلمانان اكتفا كنيم اتفاقا اگر غربي‌ها به خصوص خانم‌ها با اسلام آشنا شوند خيلي سريع به اسلام روي مي‌آورند؛ چرا كه زن در غرب دائما در استرس است كه آيا در رقابت براي جذابيت پيروز مي‌شود؟

وي با اشاره به اينكه 40 سال قبل در ايتاليا صحبت از بيماري روحي زنانه به نام بيماري «40 ساله‌ها» شايع بود گفت: اين بيماري به اين صورت است كه زنان وقتي 40 ساله مي‌شوند با ايجاد چروك در صورت‌‌شان ارزش اجتماعي‌شان از دست مي‌رود لذا دچار بیماری روحی می‌شوند.

قدیری ابیانه گفت: زماني كه در مكزيك قرار داشتم مجري برنامه كه استاد دانشگاه حقوق بود گفت که الان اين بيماري به 30 ساله ها رسيده است؛ يعني به محض اينكه اولين بچه به دنيا مي‌آيد در اين صورت موقعيت اجتماعي، اعتبار سياسي آن فرد به هم مي‌خورد.

وي با بیان اینکه واقعا زنان در غرب بدبخت هستند، گفت: وقتي ما نظر اسلام را به آنها مي‌گفتيم تازه مي‌فهميدند كه چقدر بدبخت هستند و با پذيرش معيارهاي غربي خود را اسير آن كردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار