دعوت بسيج دانشجويي از ملت ايران براي حضور در راهپيمايي روز قدس
کد خبر:۲۰۱۴۱۴
با صدور بيانيه اي اعلام شد؛

دعوت بسيج دانشجويي از ملت ايران براي حضور در راهپيمايي روز قدس

بسيج دانشجويي استان تهران با صدور بيانيه اي با اعلام حضور در راهپيمايي روز قدس ملت ايران را به حضور در اين راهپيمايي دعوت كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، متن بيانيه بسيج دانشجويي استان تهران به شرح ذيل است:

در فلسطين قداره بندان غصب و قساوت، جوانه‌هاي سبز معصوميت را قطعه قطعه مي‌كنند.

در فلسطين عقابان خون آشام صهيون، كبوترهاي سفيد بال صلح و صفا را مي‌درند.

در فلسطين خشم طوفان و سموم خزان، شكوفه‌هاي سرخ شهامت و غنچه‌هاي عطرآگين قداست را بيرحمانه به خاك مي‌ريزند.

در فلسطين داس‌هاي دسيسه و دنانت، ساقه‌هاي ثرد صداقت را درو مي‌كنند.

در فلسطين غرش خشن تانك‌ها روياي سبز و لطيف كودكان را در زير چرخ‌هاي سياه خود له مي‌كنند بلور بغض در گلوي فلسطين شكسته و چشمه‌هاي عطوفت در چشم‌هاي عاطفه يخ بسته است.

در فلسطين سينه‌ها سوگوارند و از چشمان خيس آيينه‌ها خون مي‌بارد.

اسرائيل در رگ‌هاي فلسطين درد مي‌ريزد و دريا را در كنار اشك‌هاي كودكان مي‌آويزد.

چشمان معصوم هر كودك فلسطيني و لبناني رمز هزار آيينه مي‌گويد و از هر آيين هزار شاخه كينه مي‌رويد.

صهيونيسم تصوير زيباي حقوق بشر را در قالب فلسطين شكست و رشته‌هاي محبت و ريشه‌هاي مودت را از هم گسست.

امروز حوادث خونبار فلسطين و استمرار آن اعتماد به مجامع بين‌المللي را بر داربست تجربه مصلوب كرده است.

اي كاش سبوي همه درياها در چشمانمان مي‌شكست تا عمق فاجعه را مي‌گريست.

فلسطين پايدار و لبنان استوار با قامتي به بلنداي استقامت و به استواري مقاومت ايستاده است.

جوانان حزب‌الله سر بر ابر مي‌سايند و رزمندگان حماس دل در چشمه صبر مي‌شويند.

در فلسطين هر سنگي سنگر است و هر سري سرور

در فلسطين همه حلقه‌هاي نگاه بر آستانه انتظار آويخته و همه جوانه‌هاي سترون شده برانگيخته تا ببينند در روز قدس مسلمين جهان فريادهايشان همه يك فرياد بلند و مشت‌هايشان همه يك مشت نيرومند خواهد بود و كاخ پوشالي صهيونيسم را بر سر آتش افروزان در هم خواهد كوبيد.
 
تا قدس و فلسطين در اشغال است دلهاي ما از درد مالامال است زخم فلسطين ما را به سوگ مي نشاند و همه را به قيام فرا مي خواند بايد سياهي اين سوگ را با سرخي خون مقاومت زدود هر چند غداره بندان بر تخريب عقبه مقاومت كمر بسته اند و قلاده هاي وهابي گرگ صفت را براي اين توطئه باز نموده اند.
 
لذا تكليف ماست در آستانه روز جهاني قدس كه از يادگاريهاي پايا و پوياي مرشد كامل و امام راحل خميني (ره) است، همه مردم مسلمان و حق انديش جهان دست هايشان را يكدست نموده و خشم خروشان خود را بر سر صهيونيسم جهاني فرو بكوبند.

ما جامعه دانشجويان بسيجي نيز هماهنگ با نداي قلبي همه ستم ديدگان جهان در راهپيمايي عظيم روز قدس قطره وار اقيانوس مردمي را همراهي كرده انزجار خود را از همه ستمگران و خودكامگان در هر زمين و زمان اعلام خواهيم نمود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار