کد خبر:۲۰۲۰۷۴
جنگ نیابتی پشت مرزهای اراضی اشغالی

وضعیت آمریکا و متحدانش در قبال سوریه

امروزه سیاست آمریکا در سوریه، دمیدن بر آتش جنگی است که با کمک بعضی واسطه‌ها در حال دمیدن در آتش آن است.
به گزارش «جریده اینترنتی» خبرگزاری دانشجو، در آخرین بروزرسانی وبلاگ شخصی «رضا تلم‌خانی» آمده است:
 
آمریکا برای کم کردن هزینه های (اقتصادی، نظامی، سیاسی و ...) جنگ سوریه، جنگی نیابتی را کلید زده است و به طور آشکار وارد جنگ نشده است و با ایجاد اجماعی سعی در پیروز شدن علیه بشار اسد را در برنامه دارد.
 
هم‌زمان با موج بیداری اسلامی در کشورهای اسلامی، دشمنان سوریه تلاش کرده اند تا با سوار شدن بر موج بیداری اسلامی مبارزه با حکومت حاکم را به صورت حرکتی مردمی جلوه دهند.
 
این سیاست تا زمانی که این جنگ نیابتی به شکست نیانجامیده مورد حمایت آمریکا می باشد و آمریکا را از ورود به باتلاق سوریه دور نگاه می دارد.
 
این جنگ با پشتیبانی مالی عربستان و قطر، و کار اطلاعاتی آمریکا و دیگر کشورهای غربی و پشتیبانی ترکیه به عنوان قرارگاه نیروها و اعزام آن ها انجام شده است.

شبیه سازی مکان های مهم نظامی و دولتی سوریه در هالیوود و استفاده از این ماکت ها در جنگ رسانه ای علیه سوریه با چندین میلیارد سرمایه گذاری کشورهایی چون قطر و عربستان انجام شده است.
سیاست جنگ نیابتی از دو رو برای آمریکا حائز اهمیت می باشد.
 
1. این جنگ ممکن است به صورت نیابتی به پیروزی برسد و با کمترین هزینه آمریکا را به هدفش که برکناری بشار اسد و روی کار آوردن حکومتی دست نشانده است می رساند.
 
2. در بدترین حالت خود این جنگ نیابتی باعث تضعیف قدرت دفاعی سوریه می شود و پس از شکست نایبان جنگ، آمریکا ورود به جنگ می کند و با هزینه کمتری به جنگ می پردازد.

نایبان جنگ نشان داده اند که توان پیروزی در این جنگ را ندارند و هر روزی که می گذرد شکست آنها آشکارتر می شود. قریب به 17 ماه است که این جنگ ادامه یافته و کمک های تسلیحاتی، اطلاعاتی، مالی و رسانه ای آمریکا و نایبان جنگ نتوانسته بعد از گذر از سه مرحله سیاسی، نظامی و امنیتی اهدافشان را محقق بسازد.
 
 
با شکست نایبان و با ورود آشکار آمریکا به این جنگ، آیا نبردی مانند جنگ ویتنام و باتلاقی دیگر برای آمریکا و متحدانش را شاهد خواهیم بود؟ و یا اینکه آمریکا به صورت آشکار وارد جنگ نمی شود و سیاست اعمال فشار را در پیش خواهد گرفت؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار