ثريا خلف وعده كرد
کد خبر:۲۰۲۲۸۴

ثريا خلف وعده كرد

برنامه تلويزيوني «ثريا» در حاليكه قرار بود، شب گذشته در هجدهمین قسمت خود و اولین برنامه بعد از ماه مبارک رمضان، به پیشرفت‌های صنعت نفت در کشورمان بپردازد، بر روي آنتن نرفت.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، برنامه تلويزيوني «ثريا» در حاليكه قرار بود، شب گذشته در هجدهمین قسمت خود و اولین برنامه بعد از ماه مبارک رمضان، به پیشرفت‌های صنعت نفت در کشورمان بپردازد، بر روي آنتن نرفت.

هنوز توضيحي در خصوص دلايل پخش نشدن اين برنامه ذكر نشده است.
 
لازم به ذكر است برنامه علمي ثريا كه چند ماهي است، هر چهارشنبه شب در ساعت 23 از شبكه اول سيما پخش مي شود؛ از جمله برنامه هاي موفق صداو سيما در حوزه علم و فناوري است كه توانسته است با وجود پخش آن در ساعت نامناسب به لحاظ محتوايي رضايت مخاطبان را جلب كند.
 
گفتني است، گزارش ها و مستندهاي برنامه و همچنين اخبار مرتبط با ثريا و موضوعات آن در پايگاه اطلاع رساني برنامه «ثريا» به آدرس sorayatv.ir موجود مي باشد. 
پربازدیدترین آخرین اخبار