اعضاي شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي كشور انتخاب شدند
کد خبر:۲۰۳۹۸۸
معاون سياسي سازمان بسيج دانشجويي:

اعضاي شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي كشور انتخاب شدند

معاون سياسي سازمان بسيج دانشجويي گفت: از ميان 32 نامزد معرفي شده  انتخابات شوراي تبيين مواضع كشوري 9 نفر به عنوان اعضاي اصلي و 3 نفر علي‌البدل انتخاب شدند.
داوود گودرزي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: براي دومين سال متوالي انتخابات شوراي تبيين مواضع كشوري با حضور 32 نماينده معرفي شده از استان‌ها برگزار شد.
 
وي افزود: هر دانشگاه و در مجموع هر استان داراي يك شوراي تبيين مواضع است كه در مباحث سياسي موضع سازمان را اعلام مي‌كنند.
 
گودرزي با اشاره به وظايف اين شورا گفت: در وهله اول وظيفه اين شورا تبيين و اعلام موضع بسيج دانشجويي نسبت به مسائل و اتفاقات داخلي و بين‌المللي است.

دبير شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي تصريح كرد: وظيفه دوم شوراي تبيين مواضع كشوري جريان‌سازي در مسائلي است كه مي‌خواهيم به صورت ايجابي وارد آن شويم.

معاون سياسي سازمان بسيج دانشجويي با اشاره به لزوم همفكري ميان اعضاي شوراهاي تبيين در سراسر كشور گفت: هدف اساسي از تشكيل شوراي كشوري، استاني و دانشگاه‌ها استفاده از عقل جمعي بسيج دانشجويي است تا بتوان با استفاده از خرد جمعي به مواضع مناسبي دست يافت.

وي افزود: از سال گذشته شوراي كشوري نيز راه‌اندازي شد و با توجه به برگزاري اردوي تشكيلاتي مسئولين بسيج دانشگاه‌هاي سراسر كشور در مشهد و لزوم بررسي برخي موارد قبل از شروع ترم تحصيلي دانشگاه‌ها اين انتخابات در مشهد برگزار شد.
 
گودرزی با اشاره به نحوه انتخابات شورای تبیین کشوری گفت: طبق این انتخابات در هر استان از میان مسئولین بسیج دانشگاه‌های استان یک نفر به نمایندگی انتخاب شده و این 31 نفر به همراه یک نفر نماینده تهران بزرگ 9 نفر را با عنوان اعضای شورا بر می‌گزینند.
 
معاون سياسي سازمان بسيج دانشجويي افزود: در این انتخابات مرتضی گنجی از آذربایجان شرقی، عبدالله سیوانی‌زاد از آذربایجان غربی، محمدمهدی کرمی از اصفهان، سیدمهدی آثاری از البرز، رضا عابدی از خراسان، صادق احمدی از خوزستان، علی مرادی از کردستان، مهدی سعیدی از همدان و مجتبی ثابتی از تهران بزرگ به عضویت شورای تبیین مواضع بسیج دانشجوی کشور درآمدند.
 
وی تصریح کرد: آقایان نیازی از خراسان جنوبی، زارع از یزد و شفیعی از شیراز نیز به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار