کد خبر:۲۰۴۷۸۱
پارالمپيك 2012 لندن
طلاي خالوندی ايران را در رده يازدهم نگه داشت
در پايان روز دهم مسابقات پارالمپيك لندن و پس از كسب مدال طلاي محمد خالوندی، تعداد مدالهاي طلاي كاروان «دلوار» به عدد 10 رسيد و ايران در رده يازدهم باقي ماند.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در پايان روز دهم مسابقات پارالمپيك لندن و پس از كسب مدال طلاي محمد خالوندی، نماینده کشورمان در پرتاب نیزه و مدال نقره تيم واليبال نشسته كشورمان، تعداد مدال هاي كاروان «دلوار» به عدد 23 رسيد و در حال حاضر كشورمان با 10 مدال طلا، 7 نقره و 6 برنز در رده يازدهم قرار دارد.
گفتني است، تیم ملی فوتبال 7 نفره ایران به عنوان آخرین نماینده کاروان کشورمان برای رسیدن به مدال برنز از ساعت 17 به وقت تهران به مصاف برزیل میرود.
در حال حاضر چين با 95 مدال طلا، 71 نقره و 65 برنز صدر نشين مطلق جدول رده بندي است و قهرماني او مسجل شده است و روسيه يا 35 مدال طلا، 38 نقره و 28 برنز و انگليس با 32 مدال طلا، 42 نقره و 43 برنز در رده هاي دوم و سوم قرار دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰