کد خبر:۲۰۵۶۰۵
با صدور بيانيهاي اعلام شد:
سازمان هاي بين المللي عليه اهانت كنندگان موضع گيري كنند
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با صدور بيانيه اي خواستار موضع گيري صريح سازمان هاي بين المللي عليه اهانت كنندگان به ساحت حضرت محمد (ص ) شدند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اعتراض به فیلم موهن علیه پیامبر اسلام (ص) بيانيه اي به شرح ذيل منتشر كرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاء بَيْنَهُمْ
بار دیگر اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) قلب همه ی مسلمین و آزادگان جهان را به درد آورد.ضمن تسلیت به خدمت حضرت ولی عصر (عج) و نائب برحق ایشان حضرت آیت الله خامنه ای و تمام مسلمین جهان ، انزجار خود را نسبت به این عمل شنیع ابراز می نماییم.
این عمل گستاخانه از ذهن ما محو نخواهد شد و بار دیگر نشان داد جبهه ی کفر از هیچ حربه ای برای مقابله با اسلام فروگذاری نمی کند. فرا رسیدن بهار اسلامی و سقوط دیکتاتورهای مورد حمایت استکبار از یک سو و از سوی دیگر شکوفایی و گسترش روح آزادی خواهی مردم جهان تاریخ را در آستانه ی تحولی عظیم قرار داده که نوید بخش تحقق آیه ی شریفه ی(( جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا)) و پایان سیطره ی باطل و رشد و بالندگی حق است.
گوساله پرستان سامری با ارتکاب چنین جرم بزرگی بساط فروپاشی خود را مهیا نمودند و آتشی به پا کردند که شعله های خشم آن زبانه کشیده و دامن گیرشان شده و خاکسترشان را به باد خواهد داد.
در این شرایط از سازمان های بین المللی ، برخورد و موضع گیری صریح علیه مجریان این امر را انتظار داریم.
ما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، هم صدا با امت غیور و دشمن ستیز ایران این حرکت مذبوحانه صهیونیزم و دولت آمریکا را محکوم کرده و آماده هرگونه برخورد با عاملین آن هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰