کد خبر:۲۰۵۷۷۳
با مدير مسئولي حسين كچويان؛

شماره جديد «كتاب ماه علوم اجتماعي» منتشر شد

ششمین و آخرین شماره از دور جدید کتاب ماه علوم اجتماعی به سردبیری سجاد صفار هرندی و مدیر مسئولی حسین کچویان در قالب شماره سری 53،54 و در یک مجلد منتشر شد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، ششمین و آخرین شماره از دور جدید کتاب ماه علوم اجتماعی به سردبیری سجاد صفار هرندی و مدیر مسئولی حسین کچویان در قالب شماره سری 53،54 و در یک مجلد منتشر شد.
 
سرآغاز این شماره از کتاب ماه سخن ماه با عنوان «سخني كوتاه در خاتمه‏ي دوره‏اي كوتاه» به قلم سجاد صفار هرندي، سردبير  كتاب ماه است.
 
معرفي نئوليبراليسم، شواهدي در باب ارتباط نهادهاي بين‏المللي و نئوليبراليسم، بررسي ابعاد نئوليبراليسم در جهان و ايران، نئوليبراليسم ايراني، جهاني‏سازي از نگاه جهاني‏سازان، اينفوگرافي ارتباط ايران و نهادهاي بين‏المللي در يك نگاه و همچنین «طرحي براي تدوين نظام تعليم و تربيت اسلامي» و نقادي عقل سياسي اهل سنت از جمله مهمترین مطالب این شماره هستند.
 
این مطالب در قالب پرونده ویژه ماه و بخش های زیر ذره بین و جهان اسلام و با آثار و گفتارهایی از دكتر علی مصباح یزدی، دكتر ابراهيم رزاقي، دکتر حسن یوسفیان، سيد هادي موسوي، سيد محمد مهدي هاشمي، علي اصغر قائمي‏نيا و سيد سعيد موسوي ارائه شده است.
 
همچنين در اين شماره، «ايمانوئل والرستين»  يکي از فعال ترين نظريه پردازان مارکسيست در بخش اصحاب انديشه مجال طرح يافته و در قالب آثاري با عنوان «ايمانوئل والرستين: تلاقي جامعه‏شناسي و تاريخ»، «اقتصاد جهاني سرمايه‏داري؛ دزدي در مقياس جهاني»، «پايان كدام مدرنيته؟» و ... به قلم دكتر حسين راغفر، محسن صبوريان، محمد ملا عباسي و رضا تسليمي طهراني شرح داده شده است.
 
پژواک اين شماره نيز به معرفي و نقد کتاب های «تحليل جامعه‏شناختي جريان‏هاي روشنفكري در ايران»، «كشاكش آراء در جامعه‏شناسي»، «فلسفه علوم اجتماعي قاره‏اي؛ هرمنوتيك؛ تبارشناسي و نظريه انتقادي»، «دهكده جهاني» و  «رهيافت‏هاي اقتصادي اسلام» پرداخته است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار