تحرك افراطيون در دانشگاه اميرکبير
کد خبر:۲۰۶۶۸
در آستانه تدفین پنج شهید گمنام

تحرك افراطيون در دانشگاه اميرکبير

برخي از اعضاي انجمن غيرقانوني علامه با برپايي تجمعي در دانشگاه اميركبير با حضور و تدفين شهداي گمنام در اين دانشگاه مخالفت كردند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در مراسمي كه براي استقبال از پيكر پاك شهداي گمنام در صحن اصلي دانشگاه اميركبير برگزار شد، برخي از اعضاي طيف غيرقانوني علامه با برپايي تجمعي با تدفين شهداي گمنام مخالفت كردند.

اين گروه با سردادن شعار و سر و صدا در فضاي دانشگاه سعي در تحريك و ترغيب دانشجويان دانشگاه براي مخالفت با تدفين شهدا را داشتند.

اعضاي اين طيف غيرقانوني با پخش شدن نماهنگ شهدا، شروع به كف زدن و سرو صدا كردند تا صداي اين نماهنگ به درستي شنيده نشود؛ اين گروه اندك بعد از ساعتي هتاكي و توهين مجبور به ترك صحن اصلي دانشگاه شدند.

همچنين دانشجويان انبوهي با در دست داشتن پلاكاردهايي مبني بر اينکه «شهدا به دانشگاه خوش آمديد»، «شهيد قلب تاريخ است»، «آب زنيد راه را هين كه نگار مي رسد»، «شهيد نظر به وجه الله دارد» و «93 شهيد از پلي تكنيك به خانه خود خوش آمديد»، ياد آنها را گرامي داشتند و از تدفين آنها استقبال كردند.

دانشجويان دانشگاه اميركبير با اهتزاز پرچم هاي مزين به نام «اباعبدالله» و «اباالفضل» در صحن اصلي دانشگاه رونق خاصي به صحن دانشگاه داده بودند.

همچنين در اين مراسم دانشجويان با اجراي تئاتر خياباني و درست كردن ماكت مزار شهيدان به استقبال مراسم تدفين شهدا رفتند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار