تقدير دانشجويان از اقدام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي
کد خبر:۲۰۷۹۸۰
با صدور بيانيه‌اي صورت گرفت؛

تقدير دانشجويان از اقدام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي

جمعي از دانشجويان دانشگاه هاي اصفهان با صدور بيانيه‌اي ضمن تقدير از اقدام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در پي توقيف روزنامه شرق خواستار نظارت بيشتر مسئولان بر عملكرد رسانه ها و مطبوعات شدند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، متن بيانيه تشكل هاي دانشجويي به شرح ذيل است:
 
بسم رب الشهدا و صدیقین

«من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا»
« در میان مومنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند، بعضی پیمان خود را به آخر بردند و بعضی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود نداده‌اند.»  
 سوره احزاب آیه 23

در هشت سال دفاع مقدس پسران و دختران این مرز و بوم با عشق به وطن و با گوش فرمایی مطلق به امر ولی زمان و نایب صاحب الزمان(عج)‌ با بصیرت و دینداری سرشار خود رشادت‌هایی نشان دادند تا اکنون نسلی که ماندند بتوانند در کمال آرامش و عافیت زندگی کرده و پیشرفت کنند. بچه‌هایی که با دست‌های خالی رفتند و حصر آبادان را شکسته خرمشهر و سوسنگرد را از چنگ دشمن درآورده و تا فاو پیشروی کردند، خون خود را دادند تا یک وجب از این خاک را به دشمنان ندهند و تا این که خاطرات تلخ تجاوز به ایرانی تکرار نشود.
 
اکنون اما عده‌ای در این زمان که به احتمال زیاد در زمان جنگ از مخالفین دفاع بوده‌اند و یا از کسانی که تقلید می‌کنند که آن‌ها با این نظام و دفاع از کشور مخالفند در این شرایطی که نظام مقدس جمهوری اسلامی در حال دست وپنجه نرم کردن با جنگ نرم با استکبار جهانی است، در هفته‌ای که به نام هفته دفاع مقدس مزین بود اقدام به طراحی و چاپ کاریکاتوری کردند که کام همه ایرانی‌ها را تلخ کرد. اشخاصی که به ناموس و وطن اعتقادی ندارند ولی کوس وطن‌دوستیشان گوش عالم را کر کرده است، این افراد اگر از نفوذی‌های دستگاه‌های اطلاعاتی استکبار نباشند و از آن‌ها فرمان نگیرند مسلما در حال انتشار روزنامه برای آن‌ها می باشند. ( همانطور که بعضی از مقالات آن‌ها را افرادی از آمریکا ارسال می کنند و با اسم و عکسشان چاپ می شود. )

اعتقاد این اشخاص همان اعتقادی است که باعث شد سه چهارم از اراضی این کشور به غارت برود و به دست مستعمرین و مستکبرین بیفتد، این افراد مانند مجاهدین خلق که در دفاع مقدس برای دشمن فعالیت می کردند و نقاط مهم و حساس را به دشمن گزارش می‌کردند اکنون در جنگ نرم در حال گرا دادن به دشمنان و فعالیت در راستای اهداف مستکبرین که به حاشیه راندن ارزش‌های انقلاب اسلامی و بالخصوص دفاع مقدس است می‌باشند، حرکت این افراد در این برهه از زمان مانند حرکت آمریکا برای ساخت فیلم موهن و حرکت فرانسه در تجدید چاپ کاریکاتور موهن می باشد و همان تاثیر را در اذهان عمومی خواهد گذاشت. 

 لذا ما دانشجویان ضمن تشکر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و قوه قضاییه به خاطر اقدام سریع آن‌ها در توقیف روزنامه شرق و دستگیری عاملان طراحی و چاپ این کاریکاتور خواستار برخورد جدی، کاری و کوبنده‌ی قوه قضاییه با این افراد و در نظر گرفتن اشد مجازات برای این اشخاص می‌باشیم تا دیگر شاهد این رفتارهای هنجارشکنانه و موهن ارزش‌های انقلابی نباشیم و از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می خواهیم که بیش از پیش بر نشریات و روزنامه‌ها نظارت داشته باشد تا این غذاهای مسموم فکری وارد جامعه نشود.

و بدانید که این صدای امت حزب الله است که خواستار چنین برخوردی با این افراد می باشد و تا برخورد جدی صورت نگیرد این صدا هم انشاالله ساکت نخواهد شد.
«یاایّها النّبی جاهد الکفّار و المنافقین و اغلظ علیهم و ماواهم جهنّم و بئس المصیر» 
 
بسيج دانشجويي دانشگاه اصفهان
جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاههاي اصفهان و علوم پزشكي
جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد خميني شهر
جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شهر كرد
پربازدیدترین آخرین اخبار