کد خبر:۲۰۸۲۹۹

انتقاد تند جنبش عدالتخواه دانشجويي از برخي اظهارات رئيس جمهور

جنبش عدالتخواه دانشجويي با انتقاد از برخي سخنان رئيس جمهور درباره رابطه با آمريكا تاكيد كرد: هر کس بخواهد زمینه را برای هم آغوشی با دولت آمریکا فراهم کند از چشم ملّت خواهد افتاد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، متن بيانيه جنبش عدالتخواه دانشجويي به شرح ذيل است:
 
«بعد از پيروزى انقلاب - الان، سى سال است - هيچ روزى نبوده است كه آمريكا نسبت به ملت ايران نيت خيرى داشته باشد؛ از كارهاى گذشته‏ى خودش عذرخواهى بكند؛ صادقانه دست از استكبار و طمع‏ورزى نسبت به ملت ايران بردارد. مسئله‏ى ما با آمريكا اين نيست كه حالا بر سر دو تا موضوع جهانى يا بين‏المللى يا منطقه‏اى با هم اختلاف نظر داريم، برويم بنشينيم با مذاكره حل كنيم. مسئله مثل مسئله‏ى مرگ و زندگى است؛ مسئله‏  هست و نيست است.»
 
 بيانات رهبر انقلاب در ديدار جمعى از دانش‏آموزان و دانشجويان در آستانه‏ى سالروز سيزده آبان 08/08/87
 
سفر سالانه جناب رئیس جمهور به نیویورک علاوه بر آنکه دارای نکات ارزنده ای بود، متاسفانه موضع گیری های خام و ناپخته ای پیرامون سیاست خارجی کشور را در بر داشت، که دل هر مومن به انقلاب را به درد آورد. سخنانی که به هیچ وجه با تاریخ و منش پر شکوه انقلاب اسلامی، قرابت نداشته است.
 
جنبش عدالتخواه دانشجویی ضمن دفاع از مواضع عدالت طلبانه در خصوص ضرورت اصلاح ساختار نا عادلانه سازمان ملل، در دیدار جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاههای آمریکا، نسبت به مواضع جناب رئیس جمهور در خصوص ضرورت مذاکره با آمریکا، احساس شرم می کند.
 
جنبش عدالتخواه دانشجویی بنا به آموزه های مکتب حضرت روح الله کبیر، و رهبر معظم انقلاب( ارواحنا له الفدا ) و همچنین درک شرایط داخلی، منطقه ای و جهانی همچون بیداری اسلامی، جنبش ضد سرمایه داری، مسائل سوریه و ... طرح اینگونه مباحث نسنجیده را در تضاد با استراتژی عزت، حکمت و مصلحت می داند و لفاظی پیرامون این امور را هم به شدّت محکوم می کند.
 
چه امروز و چه در آینده، هر کس که بخواهد با سوءاستفاده از فضای تحریم ها علیه ملت ایران، زمینه را برای هم آغوشی با دولت آمریکا و مذاکره یا شیطان بزرگ فراهم کند، باید بداند که با واکنش صریح جنبش دانشجویی حزب الله مواجه خواهد شد و باید باور کند که همانند آنانی که در گذشته از این مواضع نسنجیده گرفتند، از چشم ملّت خواهند افتاد.
 
به راستی پاسخ سردمداران جبهه کفر و استکبار به دعوت مذاکره جناب رئیس جمهور چه بود؟ آیا پاسخ جز خارج شدن گروهک منافقین از لیست گروههای تروریستی بود؟ ما کی باید باور کنیم که هرچه در برابر طاغوت نرم تر گردیم، طاغوت در برابر ما سختگیرتر خواهد شد؟
 
"اگر جمهورى اسلامى با امريكا پشت ميز مذاكره بنشيند، آمريكايي ها خيالشان از اين جهت راحت مى‌شود؛ به هرجايى در دنيا مى‌گويند: شما براى چه تلاش مى‌كنيد؟ شما كه مثل ايران نخواهيد شد، به پاى ايران كه نخواهيد رسيد! هر چه بشويد، يك ملت و يك نظام و آن شكوه و شجاعت را كه پيدا نخواهيد كرد؛ آنها هم بالاخره مجبور شدند و اين‌جا پاى ميز مذاكره آمدند؛ شما ديگر چه مى‌گوييد؟! يعنى با تسليم ملت ايران و نظام جمهورى اسلامى ايران به نشستن پاى ميز مذاكره با امريكا، خيال امريكا از بسيارى از اين مبارزات دنياى اسلام آسوده خواهد شد."
 بیانات رهبر انقلاب در خطبه‌های نمازجمعه26/10/76
 
ما از این بابت نگران نیستیم که دولت یا هر مقام دیگری بتواند ذلّت مذاکره با آمریکا را به ما تحمیل کند. چرا که قدرت این کار را ندارند، همانطور که پیشینیان نداشتند و اینکه سیاست های کلان نظام را پیرامون مذاکره با آمریکا رهبر معظم انقلاب مشخص می کنند، که ملّت به ایشان اتکا کرده اند. ما نگران قضاوتی هستیم که آیندگان و تاریخ از مطرح کنندگان اینگونه پیشنهادها خواهند کرد.
 
"مذاكره بايد از موضع قدرت و قوّت باشد. كسانى كه در شرايط تهديد به فكر مذاكره مى‌افتند، ضعف خودشان را با صداى بلند اعلام مى‌كنند. اين حركتِ بسيار غلطى است. امام بالاتر از مذاكره را گفتند، فرمودند: اگر امريكا آدم شود، ما با او رابطه هم برقرار مى‌كنيم؛ يعنى اگر از خوى استكبارى دست بردارد؛ مانند يك طرف برابر، و نخواهد اهداف خودش را در داخل ايران تعقيب كند، در آن صورت او هم مثل بقيه دولتها خواهد بود."
 
 بيانات رهبر انقلاب در ديدار كارگزاران نظام 27/12/1380
 
به راستی چگونه با کشوری پشت میز مذاکره بنشینیم که چنگالش به خون برادران و خواهرانمان در فلسطین، بحرین و سوریه آغشته است؟
 
امید است که دولت محترم در یک سال پایانی عمر خویش سیاست داخلی و خارجی کشور اسلامی مان را به نحوی معرفی نکند که خاطره تلخی از ایشان بر اذهان دلسوزان انقلاب بر جای بگذارد.
 
 وسلام علی من التبع الهدی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار