کد خبر:۲۰۸۵۱۲
وبلاگ «سایرن»

جنگ روانی خبرگزاری دولت با دولت

خبرگزاری دولت بر اساس کدام برهان عقلی به منافع ملی کشور بی‌محابا تاخته و راه را برای فتنه‌ای جدید در انتخابات پیش رو هموار می‌سازد؟
جریده اینترنتی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین به روز رسانی وبلاگ «سایرن» چنین آمده است:
تبلیغات هنوز بهترین راهکار غرب برای اصلی کردن مسائل فرعی و اشکال تراشی‌های درون گروهی در جوامع دلخواه است. مسئله افزایش مواجهه بشر با امواج و میدان‌های الکترومغناطیسی بر خلاف آنچه که رسانه‌های بیگانه و برخی اذناب داخلی تلاش دارند با عنوان معضل امروز جامعه ایرانی مطرح کنند در واقع مشکل جوامع پیشرفته است. کشورهای در حال توسعه مثل ایران به این علت که هنوز در مرحله تهیه و تولید فن آوری‌های خط اول تکنولوژی هستند به منابع انرژی فسیلی وابسته‌اند پس میزان دریافت امواج الکترومغناطیس شهروندانشان از استاندارهای رو به رشد جهانی مراکز کنترل و تحقیق بین المللی بسیار پایین‌تر است.
 
با مثالی سعی می‌کنیم موضوع را روشن کنیم. یکی از معضلات کشورهای پیشرفته قرار گرفتن طولانی مدت در معرض میدان‌های پر قدرت امواج الکترومغناطیسی به واسطه مسافرت با قطارهای مغناطیسی فوق سریع و جت‌های پیشرفته است. گروه‌هایی از مدیران در این کشور‌ها روزانه از انواع دستگاه‌های حمل و نقل عمومی مثل ترن‌های هوایی، جت‌ها و قطارهای سریع سیر مغناطیسی استفاده می‌کنند. علاوه بر آن کشاورزی نیز در برخی مزارع پیشرفته که تعدادشان هر روز افزایش می‌یابد غیر ارگانیک و استاتیک شده است. بشر امروزی کشف کرده که یک راه ارزان و سالم مبارزه با آفات گیاهی استفاده از میدان‌های مغناطیسی در مزارع است. از این دست مثال‌ها بسیار است اما مجال برای ذکر همه نیست. بی‌اعتمادی مردم به دولت‌های غربی موجب شده است استرس و اضطراب وقوع فاجعه انسانی به واسطه افزایش نقش تکنولوژی در زندگی بشر روزافزون شود. از همین روست که تهیه دستورالعمل‌های بهداشتی در حوزه امواج الکترومغناطیسی و موارد همه گیر دیگر به عهده سازمان‌های جهانی با کارکردهای غیر دولتی قرار گرفته است.
 
سازمان بهداشت جهانی به دنبال بالا گرفتن جو نارضایتی و بی‌اعتمادی عمومی در رابطه با افزایش و همگانی شدن استفاده از گوشی‌های تلفن همراه، لوازم برقی و تکنولوژی‌های پیشرفته مثل ازدیاد ماهواره‌هایی که به عناوین مختلف در جو زمین قرار می‌گرفتند تحقیقاتی جهانی با بودجه‌ای نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار را آغاز کرد.
 
پروژه بین المللی EMF از سال ۱۹۹۶ با تشکیل کمیته‌های مختلف بین المللی متشکل از دانشمندان رادیوبیولوژیست و متخصصین سایر رشته‌های مرتبط برای ارزیابی میزان سلامت و اثرات زیست محیطی قرار گرفتن در معرض میدان‌های الکتریکی و مغناطیسی در محدوده فرکانس ۳۰۰-۰ گیگاهرتز با در نظر گرفتن مولفه‌های گوناگون آغاز به کار کرد. نتیجه این تحقیقات تاکنون به صورت سالیانه در اختیار جوامع مختلف قرار گرفته است. هم چنین سازمان بهداشت جهانی موظف است ضمن همکاری با مرکز جهانی محافظت در برابر اشعه‌های غیر یونیزان (ICNIRP) استانداردهای منطقه‌ای برای دولت‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های تولید کننده امواج الکترومغناطیسی غیر یونیزان تهیه کرده و تخلفات احتمالی را به مردم گزارش کند. طبق این استانداردهاست که مشخص می‌شود دکل‌های بی‌تی اس موبایل در چه سطحی از زمین و با چه فاصله‌ای از یکدیگر باید نصب شوند. قدرت جمرهای امواج از جمله دستگاه‌های پارازیت ساز با قابلیت تداخل امواج یا تقویت کننده‌های امواج مراکز رادیویی- تلوزیونی در چه محدوده‌ای مجاز است.
 
تحقیقات در زمینه مضرات احتمالی امواج الکترومغناطیسی و در ذیل آن دستگاه‌های تولید کننده میدان‌های مغناطیسی و حتی خورشید به عنوان منبعی پر قدرت با اثراتی جهانی از ۵۰ سال پیش تاکنون ادامه داشته است. در طول زمان معدود دانشمندانی مدعی شدند امواج موبایل قابلیت ایجاد تومورهای کوچک مغزی در انسان را دارا هستند اما به مرور مشخص شد چنین ادعاهایی به علت عدم تکرار پذیری در شرایط یکسان زمانی و مکانی و در قدرت‌های بالا‌تر از محدوده‌های ذکر شده نیز قابل اتکا نیستند. سازمان بهداشت جهانی به وضوح اعلام کرده است نتایج تحقیقات دانشمندان این مرکز و سایر تیم‌های علمی نشان می‌دهد در حال حاضر هیچ علامت خطری در محدوده‌های مجاز و حتی در بازه ده برابر بالا‌تر از استانداردهای جهانی نیز دیده نشده است. هر چند رعایت استانداردهای متفاوت تعیین شده در مناطق مختلف را با حفظ شرایط از جمله فاصله ایمن ۲۰ سانتی متری از منابع تولید موج به همه توصیه می‌کند. با این وجود با توجه به رشد روزافزون منابع تولید کننده میدان‌های الکترومغناطیسی هیچ نقطه پایانی برای چنین تحقیقاتی وجود ندارد و علم به راه خود ادامه خواهد داد.
 
یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های تولید میدان‌های مغناطیسی جمر‌ها هستند. جمر‌ها به علل اشاره شده در مقالات قبلی قابل حذف نیستند و برخلاف ادعاهای شبکه‌های فارسی زبان از کارکرد جهانی برخوردار هستند. هیچ رئیس جمهوری یا مقام بلندپایه‌ای در جهان بدون دستگاه پارازیت ساز سفری را آغاز نخواهد کرد و در جلسه‌ای شرکت نمی‌کند. از همین روست که سی ان ان یا بی‌بی سی جهانی هیچ‌گاه به تکرار مواضع ضایع و خلاف واقع شبکه‌های فارسی زبان انگلیسی یا آمریکایی مبادرت نمی‌ورزند چون مردم دنیا خوب می‌دانند که بدون امواج الکترومغناطیس زندگی بشر امروزی به هزار سال پیش نزول خواهد کرد! در آن صورت شما باید قید ساعت مچیتان را هم بزنید، رادیو، تلوزیون یا موبایل و اینترنت که دیگر هیچ! سونوگرافی نیز به این علت ایمن است که امواج‌اش در همین دسته قرار می‌گیرند در مقابل دستگاه‌های عکس برداری ایکس ری به علت تولید امواج یونیزان بسیار خطرناک هستند.
 
در پایان لازم است تاکید شود قدرت دستگاه‌های جمر یا پارازیت ساز بین ۱. ۵ تا ۳۵ وات متغیر است. شکی نیست که این میزان نه تنها خطری برای سلامتی انسان ندارد بلکه از بسیاری از دستگاه‌های معمولی برقی خانگی نیز بی‌خطر‌تر است. مشخص است که منابع علم در جهان نیز کاملا مشخص هستند و در زمینه ارتباط امواج الکترومغناطیس با بروز سقط جنین یا حاملگی خارج رحمی یا سرطان و می‌گرن و نازائی و ناباروری به هیچ پزشکی وحی نمی‌شود! در کشورهای پیشرفته کسانی که با ادعاهای غیر علمی کذب سلامت روانی جامعه را هدف قرار می‌دهند محاکمه شده و در صورت ناتوانی از ارائه مدارک علمی تایید شده جهانی – نه حتی یک یا دو مقاله- به تیمارستان منتقل می‌شوند! حال سوال ما از دادستان کل کشور این است؛ چه کسی به موقع با شایعه سازان و دروغ پردازان در عرصه سلامت برخورد قانونی نکرده که پینوکیوهای استکبار این چنین به نام مبارزه با علم در آستانه انتخاباتی دیگر جاده صاف کن شبکه ضاله بی‌بی سی برای تضمین حضور در مقاطع حساس سیاسی جامعه ایرانی شده‌اند؟
 
خبرگزاری دولت بر اساس کدام برهان عقلی به منافع ملی کشور بی‌محابا صدمه وارد می‌کند و راه را برای فتنه‌ای جدید در انتخابات پیش رو هموار می‌سازد؟ آیا رسانه‌هایی مثل ایرنا، تابناک، عصر ایران یا گردانندگان روزنامه ملت ما نمی‌دانند که آغاز جنگ روانی با دامن زدن به شایعه‌ای ضد علمی و کذب از عواقب قضایی برخوردار است؟ تعلل در اجرای قانون و جاری نکردن عدالت به متخلف قوت قلب می‌بخشد و سایرین را به نقش آفرینی به نفع دشمن در بستر بی‌ناظر و گشاد امنیت روانی جامعه تحریک می‌کند. البته هزینه ضربه زدن به منافع ملی با بودجه بیت المال واجب است که سخت گیرانه‌تر از جانب مجری عدالت پیگیری شود چرا که ضرر چنین اقداماتی از سوی خبرگزاری دولت به مراتب از درج یک کاریکاتور در روزنامه وابستگان شرقی «غرب» بیشتر است. به قول معروف هر چه بگندد نمکش می‌زنند، وای به روزی که بگندد نمک!
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار