دستگیری ۳۰ نفر از اخلالگران بازار ارز/ متهمان دیگر تحت تعقیب هستند
کد خبر:۲۰۹۲۶۹
دادستان تهران خبر داد:

دستگیری ۳۰ نفر از اخلالگران بازار ارز/ متهمان دیگر تحت تعقیب هستند

دادستان تهران گفت: تاکنون 30 نفر از متهمان اصلی اخلال در بازار ارز کشور بازداشت شده‌اند و تحقیقات از آنان توسط کارشناسان مجرب آغاز شده است.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادستانی تهران، جعفری دولت آبادی گفت: مبارزه با اخلالگران بازار ارز  صرفا نباید به اقدامات  قضایی محدود شود بلکه باید همزمان با آن سیاست های ارزی مناسب از جمله تامین ارز برای تامین کالاهای اساسی و خدمات مورد نیاز مردم، خرید و فروش ارز در مراکز رسمی تحت نظارت بانک مرکزی و اتخاذ سیاست های پولی و اقتصادی متناسب با شرایط فعلی کشور اتخاذ شود.

دادستان تهران در ادامه افزود: تاکنون 30 نفر از متهمان اصلی اخلال در بازار  ارز کشور بازداشت شده‌اند و تحقیقات از آنان توسط  کارشناسان مجرب آغاز شده است؛ از این عده مقادیر زیادی ارز، طلا و سکه طلا  که از طریق خرید و فروش غیر مجاز ارز  بدست آمده، کشف شده است.

جعفری دولت آبادی با اعلام اینکه متهمان دیگری نیز در این زمینه شناسایی و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند، افزود انجام تحقیقات متهمان بازداشت شده در حداقل زمان ممکن به اتمام خواهد رسید و پرونده آنان پس از تکمیل تحقیقات جهت رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد شد.

دادستان تهران با تأکید بر اینکه با متهمان این قبیل جرائم با شدت و بدون هرگونه اغماضی برخورد خواهد شد تأکید کرد: مبارزه با اخلالگران عمده ارزی هم چنان ادامه خواهد یافت.

وی از مردم نیز خواست در این مبارزه ضمن همکاری با دادستانی و پلیس، برای تأمین ارز مورد نیاز خود صرفا به مراکز رسمی و مجاز تحت نظارت بانک مرکزی مراجعه کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار