پايان‌نامه‌هاي سال دانشجويي در قالب كتاب چاپ مي‌شوند
کد خبر:۲۰۹۴۴۴
دبير جشنواره پايان‌نامه سال دانشجويي:

پايان‌نامه‌هاي سال دانشجويي در قالب كتاب چاپ مي‌شوند

دبير جشنواره پايان‌نامه سال دانشجويي با اشاره به اينكه 58 درصد پايان نامه‌هاي سال دانشجويي در مقطع كارشناسي ارشد بوده‌اند، گفت: پايان‌نامه‌هاي سال دانشجويي در قالب كتاب چاپ مي‌شوند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، محمد سلگي امروز در مراسم اختتاميه پانزدهمين دوره جشنواره پايان نامه سال دانشجويي در پژوهشكده فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهي، گفت: جشنواره برنامه سال دانشجويي با هدف تقدير از دانشجويان پژوهشگر و تشويق آنان به انجام پايان نامه‌هاي دانشجويي، فراهم ساختن زمينه آشنايي دستگاه‌ها و مؤسسات علمي با اساتيد برتر و شناسايي استعدادهاي برتر براي استفاده از توانمندي‌هاي برتر برگزار شد كه در همين راستا تلاش مي‌كنيم تا پايان‌نامه‌هاي برگزيده را در قالب كتاب چاپ كنيم.

وي افزود: اين جشنواره در سه بخش اصلي، ويژه‌ و جنبي بوده كه در بخش اصلي تمام رشته ها در مقاطع ارشد و دكتري در بخش ويژه رشته‌هاي اقتصادي، گردشگري، اشتغال و كارآفريني و در بخش جنبي پژوهشگران در هم مقاطع مورد ارزيابي قرار گرفتند.

دبير جشنواره پايان‌نامه سال دانشجويي گفت: يك نشان ويژه‌ نيز تحت عنوان شيخ بهايي به پژوهش برگزيده حوزه دين اهدا مي‌شود.

سلگي تصريح كرد: در اين جشنواره 533 اثر ارائه شد كه بيشترين آنها مربوط به گروه آموزشي علوم انساني و اجتماعي و كمتري آنها مربوط به هنر بوده است.

وي گفت: تعداد خانم‌ها 6 درصد نسبت به سال گذشته اضافه شد و به 48 درصد نيز رسيده است.

دبير جشنواره پايان‌نامه سال دانشجويي خاطرنشان كرد: همچنين پايان نامه‌هاي دانشگاه‌هاي دولتي 80 درصد و غيردولتي 20 درصد بوده‌اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار