کد خبر:۲۱۰۲۰۹

معاونان اوباما و رامنی به یکدیگر تاختند

نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه برای معاونت ریاست جمهوری آمریکا در تنها مناظره خود پیرامون سیاست خارجی و داخلی آمریکا به یکدیگر تاختند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از بی بی سی، نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه برای معاونت ریاست جمهوری آمریکا، پنجشنبه شب، تنها مناظره خود را پیرامون سیاست خارجی و داخلی آمریکا برگزار کردند.
 
جو بایدن و پل رایان معاونان انتخابی باراک اوباما و میت رامنی، دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا در تنها مناظره انتخاباتی خود برابر یکدیگر قرار گرفتند و به شدت برنامه های یکدیگر را نقد کردند.
 
مناظره روز پنجشنبه بر مسائل داخلی آمریکا و سیاست خارجی این کشور متمرکز بود.
 
بایدن و رایان از همان ابتدای مناظره نظرات همدیگر در مورد مالیات، بیمه همگانی، اقتصاد و امنیت ملی را مورد حمله قرار دادند.
 
نظرسنجی ها در روزهای اخیر از هر چه تنگاتنگ‌تر شدن رقابت میان دموکرات ها و جمهوریخواهان بر سر تصاحب پست ریاست جمهوری خبر می دهند.
 
پس از اینکه باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا نتوانست در حضور نخست خود برابر میت رامنی به خوبی ظاهر شود و اکثر ناظران نامزد جمهوریخواهان را پیروز مناظره نخست نامیدند، دموکرات ها از جو بایدن، سیاستمدار کهنه کار انتظار داشتند که در برابر پل رایان، نماینده جوان مجلس آمریکا قدرتمند ظاهر شود.
 
در این مناظره جوبایدن معاون ِ ۶۹ ساله باراک اوباما از حزب دمکرات، به دفاع از سیاست خارجی اوباما در چهار سال گذشته از جمله در قبال برنامه هسته‌ای ایران، جنگ افغانستان و عراق پرداخت.
 
پُل رایان معاون ِ ۴۲ ساله ِ میت رامنی از حزب جمهوری‌خواه، با انتقاد از سیاست خارجی دولت اوباما، کشته شدن سفیر و دیپلمات‌های آمریکایی در لیبی را نشانه‌ای از آنچه غیر قابل اعتماد بودن سیاست خارجی اوباما توصیف کرد، ودر مورد ایران گفت که جمهوری اسلامی ایران نباید اجازه یابد که به سلاح اتمی  دست یابد.
 
جوبایدن از فشارهای ناشی از تحریم‌ها بر جمهوری اسلامی به عنوان یک پیروزی یاد کرد معاونان دو رقیب انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا سپس در مورد مسایل داخلی از جمله، ‌بیمه آموزش و بهداشت و بیکاری با یکدیگر به بحث پرداختند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار