بسيج يك روز از خاك كشور دفاع كرد و امروز براي استعداديابي هزينه مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۲۸۲
نظری:

بسيج يك روز از خاك كشور دفاع كرد و امروز براي استعداديابي هزينه مي‌كند

سخنران دومین همایش ملی استعدادیابی گفت: بسیج روزي در جنگ و دفاع مقدس خودش را مطرح کرد  و حالا در بخش استعدادیابی و در بعد فرهنگی و علمی به دنبال هزینه کردن است. 
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، حسین علی نظری، سخنران دومین همایش ملی استعدادیابی در خصوص برگزاری این همایش اظهار داشت: تصور می کنم یکی از دیدگاه های حاضران ذدر این همایش این است که علم را با عمل آشتی بدهند و قرار است دانشکده های ورزش ما با کارهای تجربی به کمک ورزش کشور بیایند.
 
وي در ادامه افزود: به شخصه با توجه به تحصیلات در رشته تربیت بدنی تا به حال ندیده بودم که چنین کاری صورت بگیرد و مطمئن هستم که سازمان بسیج با لطف خدای متعال در این راه موفق خواهد بود.
 
نظری در خصوص اینکه آیا برنامه ای برای مباحث فرهنگی جهت آموزش به استعدادها در نظر گرفته شده یا خیر، خاطر نشان کرد: مقاله ای را ارائه کردم که بحث استعدادیابی کاملا به فراموشی سپرده شده و با وجودی که از سال 63 فعالیت های نزدیکی در رشته تکواندو داشتم کمیته ای به نام فرهنگ و استعداد حداقل در این رشته رزمی ندیده ام.
 
وي خاطر نشان كرد: در زمان ریاست هاشمی طبا در سازمان تربیت بدنی ایشان پایگاه قهرمانی را احداث کرد ولی حالا دیگر خبری از آن پایگاه نیست.
 
سخنران دومین همایش ملی استعدادیابی گفت: بسیج در جنگ و در دوران دفاع مقدس خودش را مطرح کرد و کار بزرگی انجام داد و حالا این سازمان در بخش استعدادیابی و در بعد فرهنگی و علمی به دنبال هزینه کردن است.
 
وی ادامه داد: درحالی که از ابتدای انقلاب تاکنون رویه روزش ما جرقه ای بوده و به همین شکل جلو رفتیم؛ به طور مثال در کشتی فرنگی در المپیک بهترین نتایج تاریخ را گرفتیم ولی باز هم جرقه ای عمل کردیم و اعتقاد دارم بر عکسی کشورهای اروپایی که آنها ابتدا هزینه می کنند و پس از بدست آوردن علم دیگر هزینه نمی کنند عمل کردیم.
 
نظري در پایان گفت: مسئولین فرهنگی کشور و به خصوص ورزش باید نگاه ویژه ای نسبت به این موضوع داشته باشند که البته جا دارد به مسئولان ورزش بسیج کشور به خاطر برگزاری این همایش تبریک بگویم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار