تفاوت بین اهدای جوایز در ورزش همیشه وجود داشته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۱۵۰۹
افشاردوست در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تفاوت بین اهدای جوایز در ورزش همیشه وجود داشته است

دبیر فدراسیون والیبال گفت: در کشور ما همیشه بین مبلغ جوایز رشته‌های مختلف تفاوت بوده است و اکنون نیز امیدوارم که آنچه لیاقت والیبالیست‌ها است از طرف وزارت ورزش صورت بگیرد.

محمود افشاردوست در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص پرداخت پاداش 20 میلیون تومانی به فوتبالیست‌های کشورمان پس از پیروزی برابر تیم ملی کره توسط وزارت ورزش و جوانان گفت: این پیروزی را به تمام جامعه ورزش و مردم ایران تبریک می‌گویم و باید به خاطر عملکرد خوب ملی‌پوشان و فدراسیون این بازی را یک دیدار غرورآفرین نامید و من اعتقاد دارم که این پاداش حق آنها بود.


وی در ادامه افزود: مشکلی که وجود دارد این است که من به عنوان کسی که سال‌ها مربی تیم ملی بوده‌ام فکر می‌کردم که پس از صعود به لیگ جهانی، والیبالیست‌های کشورمان مستحق دریافت جایزه و تقدیر هستند و کماکان منتظریم تا وزارت ورزش در این خصوص اقدامی انجام دهد.


دبیر فدراسیون والیبال یادآور شد: برای من جالب است که تاکنون هیچ صحبت جدی در خصوص پرداخت جوایز به والیبالیست‌ها مطرح نبوده در حالی که پاداش تیم ملی فوتبال بلافاصله اعلام شد.


افشاردوست از پیگیری عدم پرداخت جوایز به والیبالیست‌ها خبر داد و گفت: بعد از میزبانی مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا مطمئنا این مسئله را از وزارت ورزش پیگیری می‌کنیم اما بعید می‌دانم در این مورد به نتیجه‌ای برسیم.


وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کنید به والیبالیست‌ها نیز 20 میلیون پرداخت شود، گفت: بعید می‌دانم که جوایزی با این قیمت در نظر بگیرند؛ چرا که در کشور ما همیشه بین مبلغ جوایز رشته‌های مختلف تفاوت بوده است و اکنون نیز امیدوارم که آنچه لیاقت والیبالیست‌ها است از طرف وزارت ورزش صورت بگیرد.


دبیر فدراسیون والیبال در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه پرداخت جوایز به فوتبالیست‌ها پس از هر پایان ریشه یک بدعت‌گذاری غلط در ورزش کشور را فراهم می‌کند یا نه گفت: این مسئله بستگی به نوع برخورد با بازیکنان دارد در والیبال به گونه‌ای با بازیکنان برخورد کردیم که هیچ گاه در زمین به خاطر دریافت پاداش تلاش نمی‌کنند و تنها سربلندی ورزش کشور را مدنظر دارند البته نباید از یاد برد که پاداش تا حدودی در ورزشکاران ایجاد انگیزه می‌کند.


افشاردوست تصریح کرد: مطمئنا پرداخت این جوایز برای ایجاد انگیزه در فوتبال بوده و مسئولان سعی داشتند تا حمایت خود را از این ورزش نشان دهند اما ما در رشته والیبال تلاش می‌کنیم تا مسئله پاداش تعیین‌کننده بردها و شکست‌ها نباشد.


 وی در پایان گفت: خوشبختانه این روند تاکنون در والیبال کشور وجود داشته و بازیکنان در سخت‌ترین شرایط هم به دنبال پاداش نبوده‌اند و مطمئنا ما به دنبال حفظ این اعتقاد در بازیکنان هستیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار