کد خبر:۲۱۲۰۶
برتري اصفهان و زنجان در دور اول مسابقات رباتهاي خانگي در دانشگاه شاهرود
دور اول مسابقات كشوري رباتهاي خانگي كه روز گذشته، 10 اسفند ماه با رقابت پنج تيم در دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار شد، با برتري تيمهاي اصفهان و زنجان به پايان رسيد.
جواد نوروزي، جانشين مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در سمنان، گفت: اين مسابقات در سه شاخه ربات هاي گلوبال، لوكال و سنسوري برگزار مي شود كه روز گذشته تيم هاي MANA SWEEPER از استان اصفهان، آريا 3 از سي سخت، حس هفتم از شاهرود، ART از زنجان و يونيك از شاهرود با هم به رقابت پرداختند كه از ميان آنها تيم MANA SWEEPER به سرپرستي محمدرضا ضيايي با 33 امتياز و تيم ART به سرپرستي فاضله پوكاله با 14 امتياز به برتري دست يافتند.
خاطرنشان مي شود، اين مسابقات در شاخه هاي لوكال و سنسوري امروز و فردا در دانشگاه صنعتي شاهرود پيگيري مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰