کد خبر:۲۱۳۱۰۷
روی خط نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات؛

فیلم مستند «تیراژ» در نمایشگاه مطبوعات نمایش داده می‌شود

فیلم مستند «تیراژ» با موضوع «بررسی وضعیت چاپ روزنامه» در نمایشگاه نوزدهم به نمایش در می‌آید.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، فیلم مستند «تیراژ» با موضوع «بررسی وضعیت چاپ روزنامه ها»، در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها نمایش داده می شود.

 

مستند «تیراژ» با موضوع «شمارگان نشریات و بررسی راهکارهای توسعه بیش از پیش فرهنگ مطالعه در کشور» به همت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده است.

 

در این اثر مستند، تلاش شده موضوع شمارگان نشریات و در عین حال لزوم ترغیب بیش از پیش مخاطبان به مطالعه به تصویر کشیده شود.

 

لازم به ذکر است که نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها 7 تا 13 آبان ماه امسال در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود.

 

گفتنی است، معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها را به منظور همگرایی رسانه ها و ایجاد نگاه تخصصی به مطبوعات و رسانه ها برگزار می کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار