کد خبر:۲۱۳۳۴۰
معاون فرهنگی بنیاد علمی نخبگان:

بیشتر نخبگان کشور تهران را برای تحصیل انتخاب می‌کنند

معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان با ارائه آمار از درصدانتخاب رشته‌ها و شهرهای تحصیل برترین‌های کنکور گفت: بیشتر نخبگان کشور در تهران و در دانشگاه شریف تحصیل می‌کنند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سیدحسن حسینی  عصر امروز در گردهمایی نخبگان ورودی سال 91 به بنیاد ملی نخبگان در تالار ابن‌سینای دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران با ارائه آمار از درصد انتخاب رشته، دانشگاه و شهر محل تحصیل برگزیدگان کنکور گفت: برگزیدگان کنکور سراسری 91 در رشته ریاضی و فنی به تفکیک جنسیت 124 نفر مرد و 24 نفر زن بودند.

 

وی افزود: همچنین در رشته علوم تجربی 56 نفر مرد و 44 نفر زن، رشته علوم انسانی 22نفر مرد و 78 نفر زن و رشته هنر 7 نفر مرد و 33 نفر زن بودند.

 

معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت:  همچنین از برگزیدگان کنکور سراسری 91 ، 45 درصد در تهران و 54 درصد در سایر استان‌ها سکونت داشتند.

 

حسینی افزود: همچنین از تعداد 100 نفر برگزیده کنکور سراسری 92 نفر در دانشگاه‌های تهران تحصیل می‌کنند و هشت نفر در شهرستان‌ها.

 

به گفته حسینی از 150 نفر برگزیده گروه آزمایشی ریاضی و فنی در کنکور سراسر 91، 71 درصد ‌رشته مهندسی برق را انتخاب کردند و 20 درصد ‌رشته مهندسی مکانیک و 4 درصد نیز در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل می‌کنند.

 

وی گفت:  دانشگاه‌های انتخاب شده توسط 150 نفر برگزیده گروه آزمایشی ریاضی و فنی نیز به این گونه است که 94درصد در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل می‌کنند 3 درصد دانشگاه تهران و تنها یک نفر دانشگاه صنعتی اصفهان را برای تحصیل انتخاب کرده اند.

 

دبیر شورای نخبگان کشور اظهار داشت: در گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور سراسری سال 91 نیز رشته‌های انتخاب شده توسط 100 نفر اول به این صورت بوده که 81 درصد رشته پزشکی 17 درصد دندان‌پزشکی و یک نفر داروسازی و یک نفر رشته روان‌شناسی را انتخاب کردند.

 

حسینی گفت:  از این تعداد 74 درصد دانشگاه علوم پزشکی تهران، 9 درصد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و 5 درصد دانشگاه تهران را برای تحصیل انتخاب کردند.

 

وی گفت:  رشته‌های انتخاب شده توسط صد نفر اول گروه آزمایشی علوم انسانی نیز به این صورت بوده که 68 درصد رشته حقوق، 18 درصد روان‌شناسی، 3 درصد رشته فلسفه و 2 درصد رشته مدیریت را انتخاب کردند و از این تعداد 48 نفر به دانشگاه شهید بهشتی 35 نفر به دانشگاه تهران و 6 نفر به دانشگاه علامه طباطبایی رفتند.

 

معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان  گفت: در رشته هنر نیز 15 درصد از 40 نفر برتر این رشته به رشته تحصیلی سینما رفته و 12 درصد رشته عکاسی را انتخاب کردند.

 

دبیر شورای نخبگان کشور اظهار داشت: همچنین از 40 نفر برگزیده گروه آزمایشی هنر در کنکور سراسری 91، 25 درصد دانشگاه هنر تهران، 14درصد دانشگاه تهران و یک نفر دانشگاه پیام نور را برای تحصیل انتخاب کردند.

 

وی افزود: همچنین دارندگان مدال کشوری المپیاد دانش‌آموزی سال 90 نیز به تفکیک جنسیت به این صورت بوده که در رشته شیمی 26 نفر مرد 14 نفر زن در رشته ریاضی 41 مرد و 6 نفر زن در رشته زیست‌شناسی 26 نفر مرد 11 نفر زن در رشته نجوم 23 نفر مرد 6 نفر زن و در رشته ادبی 12 نفر مرد و 31 نفر زن بودند.

 

حسینی گفت:  از این تعداد نیز 65 درصد ‌رشته مهندسی برق، 11‌ درصد ریاضی و بقیه رشته‌های دیگر را انتخاب کردند.

 

معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان  گفت: دانشگاه‌های انتخاب شده توسط دارندگان مدال کشوری ریاضی نیز به این صورت بوده که 92 درصد دانشگاه صنعتی شریف، 4 درصد دانشگاه تهران و 4 درصد دانشگاه شهید بهشتی را انتخاب کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار