رئیس مرکز بررسی دکترینال گفت: با وجود پولی شدن اقتصادمان، در آیندهای نزدیک شاهد ترکیدن حباب بورس، همچون ارز خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حسن عباسی عصر دیروز در جمع مسئولان اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان یزد به مناسبت 13 آبان و روز دانش آموز، تصریح کرد: اگر امروز نفس خود را ذبح کنیم نه تنها کشور ما درگیر مسائل اقتصادی نخواهد شد، بلکه در سراسر جهان هرگز خبری از این توطئه های استکبار و این دست اندازی های اسرائیل غاصب به سرزمین های اشغالی و همچنین جنبشی به نام وال استریت در خیابان های آمریکا نخواهد بود.
وی بیان کرد: وقتی کسی نخواهد نفس خود را ذبح کند نه تنها 3000 میلیارد از مال مردم را میخورد، بلکه جامعه را به نحوی به هم میریزد که پرونده ای 28 هزار صفحه ای برایش در دادگاه به وجود بیاید و وقت تعدادی قاضی و وکیل و امکانات و منابع جامعه را در راه باطل خود به بیهودگی صرف می کند که اگر حکم این زالوها اعدام هم باشد باز کم خواهد بود.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال تصریح کرد:در زمان شاه و در گذشته گلدسته های مساجد بسیار بالاتر و نمایی بزرگتر از حتی کاخ شاهان داشت و مسلط بر آنها بود، در مقابل امروزه همه چیز پول است و پول پرستیده می شود و گفته می شود که پول هرگز خواب نمیرود و همچنین ساختمان های بانک سر به فلک کشیده اند و مردم با زندگی ربایی خود با خرید و فروش پول مخارج زندگی خود را تامین می کنند؛ همه جا یک طرف دعوا پول است، این در مقابل سخن خداست که در آیة الکرسی بیان می شود خدا کسی است که هرگز نمی خوابد.
عباسی خاطرنشان کرد: این بازار ما که مبنای آن پول شده و همه چیز آن پول است، مانند آمریکا که الان 42 درصد خرید و فروش آن از طریق بورس و پول است، اگر همینطور ادامه پیدا کند همانند آمریکا که از هم پاشیده و جنبش هایی نظیر وال استریت به وجود آمده بازار ما نیز از هم خواهد پاشید.
اگر ابراهیم خلیل امروز بود، بتی به نام پول را می کوبید
وی افزود: امروز بیت الله الحرام همان بانک ها و وال استریت شده و به این اذعان می کنند که حیات و ممات نیز از آن او شده است و اگر امروز ابراهیم خلیل نیز وجود داشت بتی به نام پول را در هم می شکست.
آنچه اروپا را از هم پاشید...
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال ادامه داد: وقتی بشر آمد گفت آزاد بودن از حکم الهی، میوه لیبرالیسم است و بشر امروز نیز این را تکرار می کند که من آزاد از حکم الهی هستم، در واقع با دو میوه آزادی از حکم الهی و رفاه سرمنشائی از فروپاشی خود ساخته است، و پس از یک دهه دست در جیب مردم کردن و رسیدن به رفاه امروز کارشان به جایی رسیده که مردمشان به خیابان ریخته اند و برخلاف خواسته هایشان عاملی در جهت تسریع نابودیشان بوده است.
امام حسین(ع) به خاطر دین جدش ذبح شد
عباسی بیان کرد: نزدیک به 1350 سال پیش امام حسین(ع) در واقعه ای به نام عاشورا برای نگه داشتن امر به معروف و نهی از منکر در مقابل جبهه کفر ایستاد و زن و فرزندان خود را برای نگه داشتن دین جدش فدا کرد که این راه پس از گذشت این سال ها به عنوان شمعی و چراغی روشنگر راه ما بوده است.
وی تصریح کرد: امروز نباید گول این حرف ها را از رسانه ها حتی رسانه خودمان خورد، همانطور که سال ها گفته می شد «هرجا سخن از اعتماد است نام بانک ... می درخشد» و پس از آن رئسای همان بانک این طور چند هزار میلیارد از مال مردم را برداشتند و در رفتند.
در آینده ای نزدیک منتظر ترکیدن حباب بازار بورس هم باشید
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال افزود: روزی ما این را به برخی از افراد گوش زد می کردیم که این سیستم بانکی مشکل دارد، در ادامه آن این را دیدیم که تعدادی، پول های مردم را بالا کشیدند و متواری شدند، امروز نیز من می گویم که این بازار بورس که منشا آن قمار است، روزی حبابش خواهد ترکید.
عباسی گفت: سال های گذشته که ما می گفتیم بورس قمار است، برخی از مسئولان به ما می گفتند نگویید، ما جواب می دادیم که ما خودمان را نمی گوییم بلکه وال استریت را می گوییم، اگر می خواهید خودتان بررسی کنید که بورس در کشور ما الگویی از آنها است یا نه؟
انتقاد برای اصلاح امور است!؟
وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور دو دوره قبل امروز بیان کرده که انتقاد برای اصلاح امور است! شما که این حرف را میزنید، ما هم زمان ریاست جمهوری شما این حرف ها را برای انتقاد می زدیم، چرا شما به وسیله دادگاه با ما برخورد می کردید!؟ و این را بدانید که امروز هم باز ما برای اصلاح این حرف ها را می زنیم.
شما جوانان به خود بیایید تا جامعه به خود بیاید
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال تصریح کرد: این به خود آمدن از شما جوانان شروع می شود؛ روزی دیدیم که دانش آموزان و دانشجویان آمدند و با در کف دست قرار دادن جان هایشان شاه را بیرون رانده و آمریکا که برای خود ابر قدرتی است از کشورمان بیرون راندند و کاری بر خلاف سنت پدرانشان انجام دادند؛ اگر امروز شما هم می خواهید کاری انجام دهید، کاری شبیه به آنان و برخلاف سنت های پدرانتان انجام داده و برای این آموزش و پرورش و بانک و سیستم هایی نظیر آنها فکری بکنید تا جامعه نیز با اقدام شما بیدار شود.
عباسی افزود: این جبهه، جنگ نرم و مبارزه با اصالت پول و طمع است که آمریکا نیز با ایجاد احساس طمع در افراد، روز به روز برای وابسته کردن مردم این طمع را بیشتر می کند و شما جوانان باید این را کنار بزنید و با آگاهی خود در مقابل این طمع ورزی ها و احساسات بایستید.
وی ادامه داد: اگر فکر کردید که خودتان می توانید بر خلاف سنت ها به حرف خدا عمل کنید، حتما پیروز خواهید شد، ولی اگر فکر کنید که افرادی بزرگ تر از شما برای این کار هستند و کاری نکنید، هرگز وضعتان بهبود نخواهد یافت و نخواهید توانست این خدایی که پول است را از بین ببرید.
بالاخره کِی میخواهیم این مکتب پولی را تغییر دهیم؟
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال گفت: اقتصاد مکتب پولی مکتبی است که آمریکا و اروپا را در لجن زار خود غوطه ور کرده و آن ها را از بین برده است، رهبر جامعه ما نیز در 16 شهریور سال 90 در خصوص ربا در بانک ها به ما گوشزد کردند و مراجع تقلید هم این را بیان کردند! بنابراین کی می خواهیم به خود بیاییم و این شرایط را تغییر دهیم؟
عباسی خاطرنشان کرد: سال های پیش من می گفتم که بورس ما قمار است برخی از افراد به من میگفتند که چرا این را می گویی و اعتراض می کردند، من نیز به آنها می گفتم که بانک های اروپا و وال استریت را میگویم، اما امروز قضاوت با شما آیا این شیوه امروز ما همان شیوه وال استریت و بورس وال استریت است یا نه؟
وی بیان کرد: اگر قرار است سبک زندگیتان را همانطور که مقام معظم رهبری بیان کرده اند تغییر دهید باید از این رباها در زندگیتان جلوگیری کنید و اگر هم در جامعه میبینیم که فساد زیاد شده دلیلش همین مال هایی است که از ربا به دست آمده و مال حرام وارد زندگی افراد شده است.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال افزود: تحول از دیدگاه رهبر انقلاب این است که مانند سلول های بدن روز به روز جدید شویم و زندگی خود را با سبک زندگی غدیر شروع کنیم.
اقتدار کنونی ما از جهت حضور امام عصر(عج) در بین ما به دست آمده است
عباسی تصریح کرد: این اقتدار امروز جهان اسلام از جهتی است که امام عصر (عج) خودشان در بین ما هستند و این تا جایی است که سران تمام کشورها با وجود جیغ کشیدن آمریکا و خودزنی رژیم صهیونیستی به یک کشور شیعی آمدند و رهبر این کشور به آنها امر و نهی کرد و راه را به آنها نشان داد.
وی با بیان اینکه امروز 65 درصد دانشجویان دانشگاه ها را دختران تشکیل داده اند، گفت: این وضعیت که دختران و پسران فقط درس می خواند و به بحث ازدواج کمتر توجه می کنند، جای نگرانی دارد؛ ما باید به جای طرح توانمندسازی زنان، طرح توانمندسازی مردان را برگزار می کردیم تا اینقدر سن ازدواج بالا نرود و این همه دختر مجرد در جامعه وجود نداشته باشد.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال تصریح کرد: جوانان باید با نبرد جدی برای حل این معضل کلیدی تلاش کنند که این موضوع هم برای ارتقای مودت، رحمت و برکت یافتن زندگی و هم برای برکت فضای جامعه لازم است.
در کدام منبع ديني آمده است که بزرگتر بودن مناره مساجد را دليل بر دين دار بودن جامعه معرفي کرده است ؟
آيا بزرگتر بودن مناره ها کاري عقلاني است ؟؟
مضافا که در روايات شيعي مناره به اين سبک جايگاهي ندارد.
سلام
من فکر مي کنم ساختمان مسجد به لحاظ فرهنگي مورد توجه استاد بوده مسجد به مثابه ي سنگر که اصلا انقلاب ما و جنگ ما را خدا به يمن بچه مسجدي ها عطا کرد و البته مشخصه که ساختمان مادي نمي تونه نشانه ي فرهنگ و انگاره هاي دلي مردم باشه .
وقتي سخراني را اينگونه مي نويسند، همين مسائل نيز بوجود مي آيد(شرم براي اس ان ان)
منظور ايشان اين بوده که: وقتي نماد دين از لحاظ مکاني ساختمان مسجد است، در گذشته هيچ شاهي کاخ خود را بلندتر از مناره هاي مسجد نساخته است( اشاره به کاخ عالي قاپو و مسجد امام). اما از بعد انقلاب به صورت کاملا بي سروصدا ساختمان بانک ها به زيباترين معماري و نگين معماري کشور تبديل شدند و مساجد در سايه ساختمان هاي زيباي بانک قرار گرفته اند.(اشاره به برج هاي عظيمي که براي بانکها ساخته شده است.) اين بدين معني است که مردم ديگر رزق و روزي خود را از خدا طلب نکرده و زندگي شان تقريبا با پديده بانک و عنصر مادي پول ممزوج شده است.
http://www.aparat.com/v/giWK1
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
آيا بزرگتر بودن مناره ها کاري عقلاني است ؟؟
مضافا که در روايات شيعي مناره به اين سبک جايگاهي ندارد.
سلام
من فکر مي کنم ساختمان مسجد به لحاظ فرهنگي مورد توجه استاد بوده مسجد به مثابه ي سنگر که اصلا انقلاب ما و جنگ ما را خدا به يمن بچه مسجدي ها عطا کرد و البته مشخصه که ساختمان مادي نمي تونه نشانه ي فرهنگ و انگاره هاي دلي مردم باشه .
منظور ايشان اين بوده که: وقتي نماد دين از لحاظ مکاني ساختمان مسجد است، در گذشته هيچ شاهي کاخ خود را بلندتر از مناره هاي مسجد نساخته است( اشاره به کاخ عالي قاپو و مسجد امام). اما از بعد انقلاب به صورت کاملا بي سروصدا ساختمان بانک ها به زيباترين معماري و نگين معماري کشور تبديل شدند و مساجد در سايه ساختمان هاي زيباي بانک قرار گرفته اند.(اشاره به برج هاي عظيمي که براي بانکها ساخته شده است.) اين بدين معني است که مردم ديگر رزق و روزي خود را از خدا طلب نکرده و زندگي شان تقريبا با پديده بانک و عنصر مادي پول ممزوج شده است.
http://www.aparat.com/v/giWK1