کد خبر:۲۱۳۷۱۶
نشست تشکل های دانشجویی در غرفه «خبرگزاری دانشجو»-1

پهلوان: امروز استکبارستیزی در اقتصاد مقاومتی تعریف می‌شود

عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: امروز استکبار ستیزی در تولید ملی و اقتصاد مقاومتی تعریف می‌شود.
پهلوان: امروز استکبارستیزی در اقتصاد مقاومتی تعریف می‌شود

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محمد پهلوان مسئول سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان عصر امروز در نشست جنبش دانشجویی استکبار ستیزی و 13 آبان که در غرفه خبرگزاری دانشجو برگزار شد با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی بزرگ‌ترین اقدام دانشجویی و حرکتی هوشمندانه بار خنثی کردن توطئه‌های دشمنان بود گفت:  در شرایطی که امریکا سعی داشت ایجاد تفرقه افکنی در بین ملت ایران اقدام نماید جنبش دانشجویی با این حرکت خود دست آن را از ایجاد توطئه کوتاه کرد.

 

وی با اشاره به روند ایجاد انقلاب اسلامی و توطئه افکنی دشمنان گفت: این حرکت نشان داد حتی اگر برخی از سیاسیون خود را استکبار همراه کنند نمی‌توانند به اهداف خود دست یابند.

 

پهلوان با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی اثبات کننده حقانیت آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی بود گفت: جنبش دانشجویی امروز و در شرایط فعلی نیز باید تلاش‌های خود را برای عمل به گفتمان استکبار ستیزی انجام دهد.

 

مسئول سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویانبا اشاره به شرایط امروز کشور گفت:  امروز استکبار ستیز در تولید ملی و اقتصاد مقاومتی تعریف می‌شود و برای ایجاد گفتمان استکبار ستیزی باید در فضای اقتصادی و فضایی که دشمن جنگ تمام عیاری را علیه ایران راه انداخته است فعال شود.

 

وی خاطرنشان کرد: استبکارستیزی امروز وحدت مسئولان نظام است.

 

پهلوان در انتها خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران و مسئولین نباید حرکتی را انجام دهند که دشمنان را به طمع‌اندازی در خصوص داشتن ادعاهای مخالف با آرمان‌های انقلاب داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار