به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، متن بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خطاب به مسئولان کشور به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن تبریک عید الله اکبر،عیدالاعیاد،عید ولایت و امامت،عید غدیر خم به امت حزب الله،جامعه ی اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد،با ارزیابی اوضاع و احوال سیاسی،اجتماعی،اقتصادی و فرهنگی جاری کشور،پاره ای از مسائل را شایان تذکر، تنذیر و تبشیر یافته است که در ادامه به طور مجمل به مواردی اشاره می شود:
ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی بصیرت،ایستادگی،ایمان و خلوص خویش را در طول 34 سال حیات پربرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی،بارها و بارها نشان داده اند و به اثبات قطعی و یقینی رسانده اند.این ملت گرانقدر در حساس ترین مقاطع که نمونه هایی از آن را در روزهای قدس،22بهمن،9 دی ماه سال 88 و ... را مشاهده کردیم،با حضور غیرتمندانه ی خویش در صحنه،مشتی پولادین بر دهان ابرقدرت ها و مستکبران زده اند.همه ی اقشار در این حماسه آفرینی ها سهیم و دخیل اند اما اقشار متوسط جامعه و نیز پابرهنگان و محرومین سهم ویژه ای در این امر دارند.اصلا قوای اصلی در پیروزی انقلاب اسلامی و در ادامه ی راه(در دفاع مقدس و ...) همین کوخ نشینان و پابرهنگان بودند و هستند.این ملت جان برکف،اعم از غنی و فقیر،از جان و مال خود در راه انقلاب،اسلام و ولایت فقیه گذشته اند.رکن رکین بقا،اعتلا و شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی عزم و ایمان همین مردم در سایه ی عنایات امام زمان(عج) و رهبری با درایت و مدبرانه است. این سرمایه ی اصلی نظام اسلامی است.حال چگونه و چه طور می توان از این مردم قدردانی و سپاسگزاری کرد؟ تامین توامان آرامش و رفاه مادی و معنوی،از حقوق حقه ی این مردم عزیز است.
1) حال دامن زدن به اختلافات بین سران سه قوه،چه توسط نامه نگاری ها و چه متهم ساختن یکدیگر در جلسات مصاحبه ی مطبوعاتی و امثالهم و چه توسط اصحاب و نزدیکانشان،آیا نتیجه ای جز بر هم زدن آرامش روانی توده های ملت و آب به آسیاب پوسیده ی دشمن ریختن نتیجه ای دارد؟ طبق فرموده ی حضرت امام(ره)-نقل به مضمون- اکثریت اختلافات فی مابین مسئولین به خاطر خدا نیست. پای نفسانیت در میان است.باید به خدای منان پناه برد و از اثبات خویش پرهیز کرد و تنها به مصالح امت اسلام اندیشید.کشاندن تفرقه و اختلاف بین مسئولین به میام عموم مردم،ایشان را کلافه و خسته می سازد و خوراک رسانه ای مستکبران را فراهم می کند.طبق رهنمودهای اخیر رهبر معظم انقلاب(مورخه ی 10 آبان 1391) اختلافات بین مسئولان نباید به اختلاف در عمل و گریبانگیری و مچ گیری منتهی شود.هم چنین معظم له فرمودند: اختلاف میان مسئولان و بدتر از آن کشاندن اختلاف به میان مردم است. من به مسئولان وروسای قوا هشدار می دهم که مراقب باشند و اختلافات را به میان مردم نکشانند.مقام معظم رهبری ضمنا،کشاندن اختلافات به میان مردم را خیانت به کشور عنوان کردند.حال از روسای سه قوه و سایر مسئولین ولایی نظام انتظار می رود که این توصیه های چندین باره ی مقام عظمای ولایت را اجرایی ساخته و تنها به قبول زبانی بسنده ننموده و در مقام عمل نیز این ادعا را به اثبات برسانند و این روش موذیانه و موریانه وار دشمنان انقلاب را با بن بست مواجه سازند و منافع ملی و امت اسلامی را فدای منافع فردی و حزبی نکنند.
2) ملت ایران نشان داده اند که برای حفظ نظام و اسلام ناب پای همه چیز از جمله شهادت و تحریم های سخت و شدید ایستاده اند. اما رفتار مسئولین و دولتمردان نباید به گونه ای باشد که مردم احساس کنند که مسئولین سه قوه،در باب امر بسیار مهم معیشت،تلاش مثمر ثمری انجام نمی دهند و مدام مشکلات را حواله می دهند به تورم جهانی و اثر تحریم و ... ..آیا سوء مدیریت ها،سوء نظارت ها و رانت ها اثری همچون تحریم ها ندارند؟ این تحریم های درونی خودساخته را باید پایان داد. ثبات قیمت ها حداقل در اقلام ضروری، کنترل سریع تر تورم،مهار نوسانات ارز،جلوگیری از رشد حبابی قیمت ها،خواسته های اساسی مردم اند.
حال به خصوص از دولت محترم انتظار می رود که پیکر معیشت مردم را در عرصه ی تاخت و تازهای سیاسی-انتخاباتی رنجورتر و بیمارتر نسازد.اگر مردم احساس کنند و ببینند که مسئولین نظام سخت در تلاشند تا وضعیت بازار و معیشت را بهبود عینی بخشند، به خداوند منان سوگند که اثر تحریم ها و گرانی ها و عدم ثبات قیمت ها شدیدا تقلیل می یابد و موجبات دلگرمی فراهم می گردد.
3) پدیده ای که چندیست در بین مسئولین مشاهده می شود و تاسف بار است این که در جلسات مصاحبه ی مطبوعاتی، دریغ از یک پاسخ قانع کننده و منطقی همه همدیگر را در مظان اتهام قرار می دهند.دولت،مجلس را و برعکس.شجاعت می خواهد که فردی به اشتباه خویش اعتراف ودر صدد اصلاح آن برآید. صداقت، شفافیت، تدبیر و عقلانیت در این موارد راه گشاست.هم امام خمینی(ره) و هم مقام معظم رهبری خود را مصون از اشتباه نپنداشته اند و بعضا و در کمال بزرگ منشی و شجاعت به بیان آن ها پرداخته اند.نمونه ی اخیرش در باب کنترل جمعیت بود که رهبر انقلاب در سفر به خراسان شمالی آن مورد را ذکر نمودند. آیا سران قوا و سایرین معاذ الله بالاتر از این بزرگواران هستند؟ مسئول بایستی پاسخگو باشد و این خود مراتبتی از تقواست.
4) کشاورزی و دامپروری از مسائل زیرساختی در عرصه ی پیشرفت و استقلال کشور هستند که انتظار می رود در این زمینه نیز عنایات بیش از پیش صورت گیرد و سوء مدیریت ها به ضرر این دو قشر زحمت کش تمام شود. جلوگیری از خروج ثروت ملی از طریق مهار واردات بی رویه،قطع ید سودجویان و حمایت شدید از تولید در عرصه ی صنعت، کشاورزی و دامپروری میسر می باشد.مبادا که سوء تدبیرها سردی و سستی در تولیدگر و فکر خلاق ایرانی به وجود آورد.
5) طبق فرموده ی مقام معظم رهبری،عرصه ی فرهنگ عرصه ی جهاد است. دولت و مجلس برای مهار افزایش و عادی شدن پدیده ی هنجارشکنانه و خلاف شریعت و خلاف قانون بدحجابی (چه در آقایان و چه در بانوان) چه کرده اند؟ لااقل دولت محترم در ادارات و سازمان های خود، حجاب اسلامی را اجباری کنند و ضدارزش ها نیز در رسانه های داخلی تبلیغ نشود. مسلما دستاوردهای دولت محترم در عرصه ی سیاست خارجی و عمران کشور به مراتب بیشتر از دستاوردهای فرهنگی بوده است. باعرصه ی مظلوم فرهنگ در همیشه ی تاریخ انقلاب، ابزاری و مقطعی برخورد شده است. در هنگامه ی انتخابات در شعارهای انتخاباتی به کار آید وپس ازآن به گوشه ای افکنده شود. مبادا در قیل و قال های سیاسی-اقتصادی، مقوله ی مهم فرهنگ که در بالا به ذکر یک مثالش یعنی بدحجابی بسنده کردیم مورد غفلت واقع شود که در دنیای امروز، عرصه های سیاست،فرهنگ،اقتصاد و اجتماع در هم تنیده اند.
در پایان امیدواریم با همدلی مسولین، استفاده از متخصصین امر و نصب العین قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری بتوانیم بر مشکلات غلبه کرده و روز به روز در مسیر پیشرفت پیش برویم،ان شاا...