گوانجی در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده ام که غلظتهای بالای نانوذرات نقره برای قارچهای مفید مضر هستند و بر روی کشاورزی تاثیر مخرب دارند.
مبتکر اصفهانی افزود: تحقیقاتی که بر روی دو گونه قارچ انجام دادم نشان داده که نانوذرات نقره در صورت غلظت بالا، وقتی در معرض قارچهای مفید کشاورزی قرار میگیرند به آنها آسیب رسانده و تاثیرات مخربی بر روی رشد قارچ ها دارند.
وی گفت: در حال حاضر استفادههای متفاوتی از نانوذرات نقره میشود و این ماده برای ساخت مواد ضدعفونی در صنعت، کشاورزی و بیمارستانها کاربرد دارند، ولی باید غلظت آنها به صورت مناسب تعیین شود؛ زیرا انتخاب غلظت بسیار مهم است.
گوانجی ادامه داد: نانوذرات نقره وارد خاک میشوند و آسیبهای زیادی به قارچهای مفید میرساند، بنابراین قارچها نمیتوانند تاثیرات مفید خود را بر روی گیاهان داشته باشند و به همین دلیل رشد گیاهان با مشکل مواجه میشود.
وی گفت: انجام این تحقیق دو سال زمان برد و مقاله آن در پایگاه استنادی ISI به چاپ رسید.
من دانشجوي دکتراي کشاورزي هستم و ميخواستم راجع به اثرات مضر ديگه اي که نانو ذرات ميتونن در بخش کشاورزي ايجادکنن بررسي هايي انجام بدم
آيا براي مشورت ميتونم با مبتکر اصفهاني که مقاله شون چاپ شده آشنا بشم؟
متشکر