عشرت شایق در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به ویژگیهای رئیس جمهور آینده کشورمان اشاره کرد و گفت: اولویت مهم مردم در انتخاب رئیس جمهور همان اولویتهایی است که نظام برای مسئولان اعلام کرده است.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران با بیان اینکه سیاستهای اعلامی کشور ما توسط مسئولانی که در مسند قدرت هستند، اعمال میشود، گفت: یک بخش دیگری از این سیاستها نیز به کسانی بر می گردد که میخواهند در عرصه انتخابات ریاست جمهوری فعال شوند.
وی با تاکید بر اینکه اولویت اصلی و مهم کشور در شرایط فعلی حل مسائل اقتصادی است، همان طور که رهبر انقلاب به آن تاکید داشتند، گفت: هر چند در کنار این مسائل و مباحث فرهنگی و سیاسی نیز مطالباتی است که باید به آن توجه کرد.
شایق با تاکید بر اینکه در زمینه اصلاح رفتار سیاسی مبتنی بر رفتار و اخلاق اسلامی نیازمند اصلاحات اساسی هستیم، گفت: بعضاً برخی از افراد یادشان رفته است که یک سیاستمدار مسلمان آن هم از جنس جمهوری اسلامی ایران هستند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران ادامه داد: برخی از سیاستمداران ما دچار استحاله سیاسی شده اند و رفتارشان نشاندهنده این مسئله است.
وی با بیان اینکه کاندیدایی که به مبانی انقلاب پایبندی قطعی نداشته باشد در طی دوران حضور خود در عرصه سیاسی دچار تغییر رفتار سیاسی میشود، گفت: کسی باید کاندیدای ریاست جمهوری شود که بتواند از تفکر و اندیشه خود دفاع کند و به طور کلی توان دفاع از تفکر و شخصیت انقلابی خود را داشته باشد.
شایق با اشاره به ارزشهای انقلاب اسلامی و مسئولیتپذیری در انقلاب اسلامی گفت: نگاه انقلاب اسلامی ایران به مسئولیت این است که مسئولیت دست مسئولان امانت است و برای آنها مصونیت ایجاد نمی کند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ثبات شخصیت و رفتار سیاسی مبتنی بر ارزشهای انقلاب اسلامی یکی از ویژگیهای مهم کاندیدای ریاست جمهوری است، گفت: یکی دیگر از خصوصیات کاندیدای ریاست جمهوری موقعیتشناسی داخلی، منطقهای و بین المللی است؛ زیرا ما در یک جزیره دورافتاده زندگی نمی کنیم.
وی با بیان اینکه امروز پیام جمهوری اسلامی ایران بعد از گذشت 33 سال در جهان احساس و دیده میشود، ادامه داد: امروز حجاب زنهای مسلمان بیرق مبارزه آنها شده است و مسلمانان خیز برداشتهاند.
شایق با بیان اینکه در این شرایط باید جایگاه انقلاب اسلامی ایران را به خوبی ببینیم و برای آن برنامه داشته باشیم، گفت: باید رفتار دشمنان را رصد کنیم، بنابراین کسی که در جایگاه ریاست جمهوری قرار می گیرد باید برای آن برنامه داشته باشد و تلاشهای خود را برای ارتقای موقعیت داخلی و بین المللی ایران انجام دهد.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران ادامه داد: رئیس جمهور نباید تنها خود را ببیند، بلکه باید نظام را در نظر بگیرد؛ چون وقتی به مسائل شخصی نگریسته میشود، اختلافات به وجود میآید، اما وقتی به مسائل به شکل کلی نظام دیده میشود، قطعاً اختلافات دیده نمیشود.
وی در خصوص فعالیتهای جمعیت ایثارگران نیز گفت: جمعیت در حوزه ارائه شاخصهها و ویژگیها و تحلیلهای انتخابات فعالیتهایی را انجام میدهد و در حال حاضر وارد مصادیق نمیشود.
شایق گفت: هر کس در چارچوب اندیشهای و فکری ما قرار گیرد و به آنها نزدیکتر شود، قطعاً جزو مصادیق ما قرار خواهد گرفت.