کد خبر:۲۱۴۸۹۷

اوباما «وضعیت اضطراری» درباره ایران را تمدید کرد

رئیس جمهوری آمریکا، دیروز جمعه فرمان وضعیت اضطراری در برابر ایران را که نخستین بار در نوامبر ۱۹۷۹ صادر شد، برای یکسال دیگر تمدید کرد.
اوباما «وضعیت اضطراری» درباره ایران را تمدید کرد

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وب سایت رادیو فردا، رییس جمهوری آمریکا، دیروز جمعه فرمان وضعیت اضطراری در برابر ایران را که نخستین بار در نوامبر 1979 صادر شد، برای یکسال دیگر تمدید کرده است.

 

کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرده است که باراک اوباما در نامه ای به مجلس نمایندگان و سنای آمریکا تصریح کرده است: روابط ما با ایران هنوز به حالت عادی بازنگشته است، و روند اجرای موافقتنامه با ایران در 19، ژانویه 1981، همچنان در جریان است.

 

رییس جمهوری آمریکا در ادامه تصریح کرده است که براساس قانون وضعیت اضطراری ملی ، وضعیت اضطراری اعلام شده درباره ایران در 14 نوامبر 1979 را برای یکسال دیگر تمدید می کند.

 

  فرمان وضعیت اضطراری ملی را جیمی کارتر، رئیس جمهور وقت ایالات متحده، به بهانه مقابله با تهدید غیرعادی و فوق العاده ای که از جانب ایران متوجه امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد ایالات متحده امریکا شده بود، صادر کرد!

 

جیمی کارتر، رییس جمهوری وقت آمریکا، در 14 نوامبر 1979 ، پس از حمله دانشجویان پیرو خط امام به سفارت آمریکا در تهران فرمان وضعیت اضطراری ملی را برای مقابله با تهدید «غیرعادی و فوق العاده» ایران علیه «امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد» آمریکا صادر کرد.

 

ایران و آمریکا در 19 ژانویه سال 1981 در الجزایر موافقتنامه ای برای پایان دادن به مساله گروگانگیری کارمندان سفارت آمریکا در تهران امضا کردند.

 

در حالی باراک اوباما در نامه ای به مجلس نمایندگان و سنای آمریکا از تمدید وضعیت اضطراری ملی در برابر ایران خبر داده است که بر اساس گزارش های منتشر شده، تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا در حال تهیه تحریم های تازه ای علیه ایران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار