کد خبر:۲۱۵۴۷۵
دایی و فردوسی پور در دانشگاه شریف پا به توپ شدند!
دیدار دوستانه تیم پیشکسوتان دانشگاه شریف با ستارگان جام جهانی98 و هنرمندان با برتری دایی و هم دانشگاهیان اش به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، دیدار دوستانه فوتسال تیم پیشکسوتان شریف با ستارگان جام جهانی98 و هنرمندان گرامی داشت یاد و خاطره استاد غلامرضا جباری ظهر امروز در سالن ورزشی استاد جباری در دانشگاه شریف برگزار شد.
در این دیدار دوستانه که با استقبال بی نظیر دانشجویان دانشگاه شریف همراه بود، تیم پیشکسوتان دانشگاه شریف با نتیجه 8 بر 3 مقابل تیم ستارگان جام جهانی 98 و هنرمندان به پیروزی رسید.
برای تیم تیم پیشکسوتان شریف علی دایی، عادل فردوسی پور، مهران تنهایی، کیوان پروین، علی میرزایی، میشاییل پطروس، پریش پورنگ و معین توکلی به میدان رفتند.
در تیم ستارگان جام جهانی98 و هنرمندان نیز کریم باقری، محمد نوری، پژمان جمشیدی، محمدحسن انصاری فر، رضا یزدانی، سام درخشانی، کامبیز دیر باز، برزو ارجمند و صادق درودگر پا به توپ شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
اتفاقا هر وقت پا به توپ ميشد مرغ سحر رو دسته جمعي مي خونديم