قرارداد ولاسکو با آن مبلغ رسانه‌‎ای شده متفاوت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۵۵۱
دبیر فدارسیون والیبال:

قرارداد ولاسکو با آن مبلغ رسانه‌‎ای شده متفاوت است

دبیر فدارسیون والیبال گفت: مطمئن باشید منافع اقتصادی کشور از اولویت‌های فدارسیون است و قرارداد ولاسکو یک قرارداد منطقی می‌باشد.
محمود افشاردوست در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برنامه‌های استعدادیابی فدراسیون والیبال گفت: برنامه‌های استعدادیابی در این فدارسیون در حال انجام است و این نوید را به مردم می‌دهیم که تیم نوجوانان برای حضور در مسابقات آسیایی 2014 از همین حالا انتخاب شده و 60 بازیکن برای حضور در این تیم گزینش شدند.
 
وی افزود: توقع از والیبال همیشه بالاست، ولی رسانه‌ها باید این توقع را بصورت معقول به مردم القاء کنند و این‌طور نباشد که همه توقع داشته‌ باشند والیبال در هر تورنمنتی که حاضر می‌شود، قهرمان شود.
 
دبیر فدارسیون والیبال به تلاش سایر تیم‌ها برای ارتقای جایگاه خود در آسیا و جهان اشاره کرد و گفت: درست است که قهرمان بلامنازع آسیا بودن در همه رده‌ها از برنامه‌های اصلی فدراسیون است، اما نباید از یاد ببریم که حریفان ما نیز برای ارتقای جایگاه خود تلاش می‌کنند و اگر برای مثال نایب قهرمان آسیا شویم، نباید آن را دلیل بر ضعف ایران دانست.
 
افشاردوست در پاسخ به این سوال که با توجه به موفقیت‌های اخیر ملی‌ پوشان در تمام رده‌های سنی چه جوایزی برای آنها در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: هر سال در کشور ما از قهرمانان مدال‌آور تجلیل می‌شود و ظاهرا در برنامه مسئولان تجلیل از والیبالیست‌ها نیز قرار دارد، ضمن اینکه معاون اول رئیس جمهور نیز قول پاداش به این ورزشکاران را داده است که امیدوارم محقق شود.
 
وی در خصوص قرارداد ولاسکو نیز گفت: فعلا توافقات اولیه با این سرمربی پرتغالی انجام شده است، ولی قرارداد وی بصورت رسمی امضاء نشده و مطمئن باشید که قرارداد این سرمربی آنچنان که در رسانه‌ها منعکس شده، قرارداد هنگفتی نیست.
 
دبیر فدارسیون والیبال در پایان گفت: برای تأمین قرارداد این سرمربی از حمایت‌های وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بهره می بریم و مطمئن باشید که منافع اقتصادی کشور بیش از هر چیزی برای فدارسیون اهمیت دارد.
برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار