کد خبر:۲۱۷۰۰۷

جشنواره ملی وبلاگ‌نویسی «یاران محمد رسول‌الله (ص)»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از برگزاری جشنواره ملی وبلاگ نویسی «یاران محمد رسول الله» توسط این واحد دانشگاهی خبر داد.


به گزارش فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، روابط عمومی واحد اهر، دکتر علی رضائی گفت: در پاسخ به اهانت استکبار جهانی و صهیونیست‌ها به ساحت مقدس پیامبر رحمت (ص)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اقدام به برگزاری جشنواره ملی وبلاگ نویسی با عنوان «یاران محمد رسول الله (ص)» نموده است. 
وی افزود: این وظیفه بر دوش همه ماست که از مقدسات خود دفاع کرده و در برابر توهین‌ها آرام ننشینیم و لازم است جامعه دانشگاهی نیز عکس‌العمل مناسبی از خود نشان دهند که در این راستا پیشنهاد می‌گردد ضمن ابراز انزجار در سایر عرصه‌ها، دانشگاهیان با شرکت در جشنواره ملی وبلاگ نویسی و ارائه مطالب مفید و علمی، موجب توسعه فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) و شناخت بیشتر از جنبه‌های شخصیت رسول اکرم (ص) و نیز ایجاد بستر مناسب برای تولید و توسعه وبلاگ با محتوی مفید و فرهنگ اسلامی و همچنین تحقق جنبش نرم افزاری و مقابله با جنگ نرم گردند.
رئیس واحد اهر ادامه داد: این جشنواره با این عنوان و مشخصات برای اولین بار در کشور اجرا می‌شود و از کلیه دانشگاهیان، حوزویان و فعالان در محیط مجازی دعوت می‌گردد به نحو شایسته در این جشنواره شرکت نمایند.
وی مهلت شرکت در این جشنواره را اول تا سی‌ام آذرماه 91 اعلام کرد و افزود: تمام علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به آدرس www. yaranemohammad. ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار