کد خبر:۲۱۷۰۱۵
با راه‌اندازی رادیو و تلویزیون اینترنتی

مسترهای «عرفان حلقه» لندن‌نشین شدند

مسترهای «عرفان حلقه» با راه اندازی رادیو و تلویزیون اینترنتی برای تداوم فعالیت راهی انگلیس، کانون فرقه‌سازی در کشورهای اسلامی شدند.

به گزارش فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، درپی بازداشت و محاکمه محمد علی طاهری، بنیانگذار فرقه انحرافی «عرفان حلقه» در 14 اردیبهشت 1390 که منجر به محکومیت وی به 7 سال زندان شد، برخی از مسترهای این فرقه فعالیت مخفیانه در سطح جامعه را در دستور کار خود قرار دادند اما تعدادی از آن‌ها برای تداوم فعالیت راهی انگلیس، کانون فرقه‌سازی در کشورهای اسلامی شدند و برخی نیز در امریکا رحل اقامت گزیدند.

 

ازهمین روست که مسترهای لندن‌نشین «عرفان حلقه» طی روزهای اخیر با هدف ترویج افکار انحرافی خود و جذب نیروهای جدید، ارتباط تشکیلاتی و جلب اطمینان مریدان نسبت به فرقه، حمایت از بنیانگذار زندانی فرقه و اثبات حقانیت عقاید او به زعم خود، جلب حمایت سازمان‌های باصطلاح مدافع حقوق بشر و... اقدام به راه‌اندازی یک شبکه رادیویی کرده‌اند و بخشی از هم‌سلکان آن‌ها نیز اقدام به راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی در آمریکا کرده‌اند.

 

اگرچه طاهری از اواسط دهه هفتاد مدعی فرادرمانی شد ولی فعالیت رسمی وی از سال 83 در قالب یک موسسه آغاز شد و در سال 85 نیز موفق به دریافت مجوز تاسیس یک سازمان مردم نهاد گردید که به دلیل تخلفات گسترده در سال‌های بعد این مجوز تمدید نگردید. با این وجود وی و همفکرانش با اغفال جوانان و برخی از خانواده‌ها بصورت گسترده اقدام به برگزاری کلاس‌هایی در سطح تهران و چند شهر دیگر کردند و از این طریق میلیون‌ها تومان ثروت نامشروع و غیر قانونی کسب کردند.

 

از مهم‌ترین انحرافات این فرقه می‌توان به مواردی مانند: تفسیر به رای آیات قرآن، توهین به مقام الوهیت، رد شفاعت و توسل به ائمه معصومین (ع)، تعبیر از دین به خرافه، برگزاری کلاس‌های خلاف شرع و مختلط برای زنان و مردان بدون پوشش اسلامی، طرح مسائلی درخصوص احضار ارواح و رابطه با جنیان، درمانگری با استفاده از روش‌های شیطانی و... اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار