در آخرین قانون شکنی، سایت یوتیوب علی رغم ممنوعیت آشکار انتشار تصاویر خشونت بار و غیرموجه، درخواست ها برای حذف ویدئوی ترور فرمانده شاخه نظامی حماس را رد کرد. رژیم صهیونیستی عملیات ستون دفاعی را با هدف قرار دادن احمد الجعبری زمانی که وی در حال رانندگی در خیابانی واقع در غزه بود آغاز کرد. ساعاتی بعد، صحنه ترور وی بر روی سایت یوتیوب قرار گرفت و سریعا منتشر شده و حدود 2 میلیون نفر از آن بازدید کردند.
در واقع یوتیوب یکی از روزنه های اصلی بررسی درگیری های گسترده در جهان و از منابع جنگ روانی و رسانه ای محسوب می شود.
انتشار این فیلم نه تنها آغازگر تقابل شدید عقاید مختلف در رسانه اجتماعی شد – که بی شباهت به حملات هوایی و راکتی نبود – بلکه به نظر می رسد که دستورالعمل های یوتیوب را (در جایی که به کاربران توصیه می کند: "چنانچه فیلم شما نشان دهنده صدمه جسمی، تهاجم به فردی یا تحقیر کسی است، از ارسال آن خودداری کنید.") نیز نقض کرده است. ولی یکی از کارکنان سایت یوتیوب که حاضر به افشای نام خود نشد، اظهار داشت: این دستورالعمل ها تنها حالت توصیه دارند و قوانینی سفت و سخت به شمار نمی آید. کاربران می توانند فیلم هایی که به طور بالقوه ناخوشایند و نامطلوب است را مشخص سازند. ولی تصمیم حذف یک فیلم نهایتا با گروه جهانی بازرسان سایت یوتیوب است. البته ارزیابی این مسئله بسیار پیچیده است؛ مخصوصا درباره صحنه هایی که به جنگ مربوط می شود.
در آخرین قانون شکنی، سایت یوتیوب علی رغم ممنوعیت آشکار انتشار تصاویر خشونت بار و غیرموجه، درخواست ها برای حذف ویدئوی ترور فرمانده ی شاخه ی نظامی حماس را رد کرد
این کارمند در گفتگو با مجله وایرد گفت: ما فیلم هایی که ناخوشایند تلقی شده است را مورد به مورد بازبینی و محتوا و هدف از ارسال آن را مورد بررسی قرار می دهیم.
وی در ادامه افزود: فیلم های خشونت باری که صرفا با نیات پلید ارسال شده، چندان دوام نمی آورد؛ ولی فیلم های مشابه که با سبکی مستند ارسال شده یا دارای اثرات سیاسی است، به طور متفاوتی بررسی می شود.
یوتیوب
در ماه های اخیر، این دومین باری است که دستورالعمل های یوتیوب به موضوعی سیاسی در سطح بینالمللی تبدیل می شود. قبلا در ماه سپتامبر نیز، کاخ سفید از گوگل (مالک اصلی سایت یوتیوب) خواسته بود تا بار دیگر نقض دستورالعمل های این سایت از سوی فیلم فتنه انگیز ضد اسلامی "بی گناهی مسلمانان" را مورد بررسی قرار دهد. این سایت ویژه اشتراک فیلم، هر چند این درخواست را رد کرد، ولی از دسترسی به این ویدئو در چندین کشور مسلمان ممانعت به عمل آورد. اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز چندی بعد از جریان آزاد اطلاعات دفاع کرد ( البته به طور جداگانه، دادگاهی در کالیفرنیا درخواست هنرپیشه زن فیلم "بی گناهی" برای بررسی پرونده این ویدئو تحت قانون کپی رایت را رد کرد.)
در واقع یوتیوب یکی از روزنه های اصلی بررسی درگیری های گسترده در جهان و از منابع جنگ روانی و رسانه ای محسوب می شود. ولی افرادی که این فیلم را به اشتراک گذاشته اند، باب کردن هرگونه روال [جدیدی] را به واسطه قرار دادن فیلم مشمئز کننده ترور "جعبری" در یوتیوب رد می کنند. به طور مشخص این روش در یوتیوب معمول نیست.