کد خبر:۲۱۷۲۴۴
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور:
قطع ارتباط با انگلستان تاثیری بر منافع ملی ایران نداشته است
مهدی سعیدی با اشاره به خیانتهای دولت انگلستان در برابر ملت ایران گفت: قطع ارتباط با انگلستان تاثیری بر منافع ملی ما نداشته است.
مهدی سعیدی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه صفحات تاریخ ایران مملو از خباثتها و دشمنیهای انگلستان علیه ایران است، گفت: دخالتها و توطئههای دولت آمریکا علیه ایران از دوران مشروطه و کودتای 28 مرداد تا جنگ تحمیلی وجود داشته است.
این فعال دانشجویی با اشاره به نقش دولت انگلستان در فتنه 88 پس از انتخابات گفت: سفارت انگلستان پس از انتخابات در ایران به پایگاهی برای خط دهی به فتنهگران تبدیل شد و در آن زمان تمام تلاش خود را برای ضربه به نظام اسلامی ایران به کار گرفت.
وی حمایت از ترور دانشمندان هستهای ایران و حمایت از تحریمها علیه ایران را از دیگر خیانتهای دولت انگلستان علیه ایران دانست و خاطرنشان کرد: این خباثتها همه ریشه در تفکرات سلطهگری و استعمارگری انگلستان دارد و البته ملت ایران نیز ثابت کرده که با تفکرات ضد سلطهگری و استکبارستیزی خود هرگز زیر بار چنین خیانتهایی نخواهد رفت و در برابر آن سکوت نمیکند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور در همین زمینه افزود: ملت ایران چنین نگرشی را از تفکر عاشورایی خود بدست آورده و با همین نگاه سالیان سال در برابر استکبارگران ایستاده است.
سعیدی با اشاره به تجمع دانشجویان مقابل سفارت انگلستان در حمایت از طرح مجلس مبنی بر کاهش سطح ارتباط با انگلستان و اعتراض به حمایت این کشور از ترور دانشمندان هستهای افزود: اعتراض دانشجویان نشان داد که آنها همواره در مسائلی که به سرنوشت کشور مربوط است، دغدغهمند و دلسوز هستند.
وی با اشاره به قطع رابطه با انگلستان گفت: با گذشت یک سال از این مسئله، به این نتیجه رسیدهایم که قطع ارتباط با انگلستان تاثیری بر منافع ملی ما نداشته است و به طور قطع از کنار تحریمها نیز با موفقیت عبور خواهیم کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.