دو سال است پیگیر تغییر اساسنامه‌ فدراسیون‌ها هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۵۴۰
معاون امور ورزش وزارت ورزش و جوانان:

دو سال است پیگیر تغییر اساسنامه‌ فدراسیون‌ها هستیم

معاون امور ورزش وزارت ورزش و جوانان گفت: دو سال است که پیگیر تغییر اساسنامه فدراسیون‌ها هستیم و در این خصوص جای هیچ مشکلی نیست.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، حمید سجادی امروز در حاشیه افتتاح مرکز آموزش علمی-کاربردی پرسپولیس در خصوص انتخاب فدراسیون فوتبال ایران به عنوان برترین فدراسیون آسیا گفت:‌ این انتخاب جای تعجب ندارد، بلکه باید به این موضوع افتخار کرد چراکه فدراسیون خنده رو باز هم خندید.
 
وی در ادامه افزود: ملاک کنفدراسیون فوتبال آسیا فقط توجه به عملکرد تیم ملی نیست، بلکه آنها شاخص‌های متفاوتی برای انتخاب برترین فدراسیون دارند که از آن جمله می‌توان به توجه به تیم‌های پایه، آکادمی و تیم های ملی امید اشاره کرد، بنابراین باید از این انتخاب خوشحال بود. 
 
معاون امور ورزش وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: سایر فدراسیون‌ها نیز باید تلاش کنند تا عنوان برترین‌های آسیا را از آن خود کنند.
 
سجادی در پاسخ به سوالی مبنی بر تغییر اساسنامه فدراسیون‌های کشور نیز گفت: تغییر اساسنامه‌ها دو سال است که در حال انجام است و در این خصوص جای هیچ مشکلی نیست و وزیر نیز مخالفتی در این زمینه ندارد. 
 
وی در پایان گفت: افتتاح مرکز آموزش علمی-کاربردی پرسپولیس گام مثبتی در جهت توسعه فوتبال و حضور بخش علمی در حوزه ورزش است و امیدوارم در سایر ورزش‌ها نیز شاهد افتتاح مراکز آموزشی باشیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار