کد خبر:۲۱۷۵۸۰

تفاهم نامه معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت ‌نفت وارد فاز اجرایی شد

تفاهم نامه معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت ‌نفت وارد فاز اجرایی شد
اولین جلسه شورای راهبردی و نظارت تفاهم نامه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت نفت، در خصوص تولید و تجاری‌سازی کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان صنعت نفت، به ریاست دکتر سالارآملی- معاون امور بین‌الملل و انتقال فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری- و- با حضور دکتر مقدم معاون پژوهش و فناوری وزارت نفت و کلیه اعضاء شورا برگزار شد.
به گزارش گروه علمی خبرگزاری دانشجو، در این جلسه محورهای همکاری و اجرای تفاهم‌نامه در خصوص تجهیزات، قطعات و توسعه تولیدات دانش‌بنیان برای رفع نیازهای صنعت نفت و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و فناوری مورد بحث قرار گرفت و فرایند حمایتی از طرح‌ها تبیین شد و پیشنهاد شد منابع مالی برای این موضوع به پارک فناوری پردیس تزریق شده تا روند حمایت بر اساس نظر شورای راهبردی عملیاتی شد.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر و اخذ نظرات اعضاء و مدیران حاضر، تصمیماتی اتخاذ شد، از جمله اینکه طرح‌های حمایتی در محدوده تجاری‌سازی بوده و در چارچوب طرح‌های مورد نیاز وزارت نفت باشد و تأمین منابع مالی به میزان 1200 میلیارد ریال از محل شرکت‌های تابعه وزارت نفت و تأمین 25 درصد همین مبلغ توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با کارگزاری پارک فناوری پردیس و با نظر شورای راهبردی این تفاهم‌نامه صورت گیرد.
همچنین در این جلسه مصوب شد که وزارت نفت خرید کالاهای تولیدی طرح‌های حمایتی را که مراحل تجاری‌سازی را طی کرده‌اند و قابل عرضه به بازار می‌باشند را انجام دهد.
در این جلسه، دکتر خیام نکوئی- معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری- ، دکتر رحیمی - رئیس مرکز طرح های کلان ملی فناوری معاونت- ، دکتر صاحبکار - مدیرکل دفتر سیاست گذاری کلان علم و فناوری- و مهندس صفاری نیا - رئیس پارک فناوری پردیس - و سایر مدیران مرتبط معاونت علمی و فناوری و دکتر شفیعی مدیرکل فناوری وزارت نفت و نمایندگان پنج شرکت تابعه وزارت نفت نیز حضور داشتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار