کد خبر:۲۱۸۴۰۳
بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی؛

طرح اصلاح قانون انتخابات با 6 اصل قانون اساسی مغایر است

آقایان اگر نسبت به طرحی که امضا کرده‌اید، جاهلید ما شما را آگاه می‌سازیم. کلیت این طرح مغایرت با اصول 98، 99، 110، 118، 114، 115 قانون اساسی دارد.
طرح اصلاح قانون انتخابات با 6 اصل قانون اساسی مغایر است

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی در بیانیه ای به طرح اصلاح قانون انتخابات انتقاد کرد و آن را مغایر با 6 اصل قانون اساسی دانست.

 

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

 

بسمه الله الرحمن الرحیم


این روزها شاهد اتفاقات تکان دهنده ای در بهارستان هستیم. مجلسی که از مهمترین ارکان نظام جمهوری اسلامی است و بارزترین نوع مردم سالاری دینی در آن هویدا است به یکباره در لبه پرتگاه جهالت ایستاده است.


نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی،‌ آیا تاکنون صحیفه امام را مطالعه کرده‌اید؟‌ آیا تا کنون سخنرانی‌های مقام معظم رهبری را شنیده‌اید؟


امام عزیزمان مگر نفرموده اند:« نمی‌خواهند که جمهوری اسلامی پیدا بشود. نمی‌خواهند که یک مملکتی با رژیم اسلامی تحقق پیدا بکند. برای اینکه ضربه را از اسلام خورده‌اند.

 

توطئه‌ها یک قسم زیادش به وسیله‌ی آنهایی که وابسته به آن قدرتهای بزرگ، وابستگی به قدرتهای بزرگ دارند،‌یک مقدار زیادش صرف می‌شود فعالیتها در اینکه،‌ نگذارند جمهوری اسلامی پیدا بشود. نگذارند یک رییس جمهور متعهد و مسلمان و دلسوز برای ملت،‌غیر وابسته به شرق و غرب پیدا بشود. این یک قضیه هست که شما با قدرت اسلامی پیش رفتید و خودتان چیزهایی که احتیاجات شخصی بود کنار گذاشته بودید. حالا هم باید همین‌طور جلو بروید تا آنجایی که ان شاالله مستقر بشوید....... حضرت امام خمینی(ره) صحیفه امام جلد11 صفحه 517»


وهمچنین مگر  مقام معظم رهبری به طور صریح نفرموده اند که«اگر چنانچه نامزد‌ها به مراکز ثروت و قدرت متصل شوند، کار خراب می‌شود؛ همچنان که امروز در به‌اصطلاح دموکراسى‌هاى دنیا، در آمریکا و غیر آمریکا این رسم هست؛ کمپانى‌ها و پولدار‌ها به نامزد انتخابات در ریاست جمهورى یا در انتخابات کنگره پول می‌دهند، ولى او در مقابل آن‌ها متعهد است. آن رئیس جمهورى که با پول دستگاه‌هاى گوناگون و مراکز ثروت سر کار بیاید، در مقابل آن‌ها متعهد است…… نه باید به مراکز ثروتهاى شخصى متصل بود، و نه به طریق اولى‌ به ثروتهاى عمومى.»


شما در حال به تصویب رساندن طرحی هستید که نشان از جهل و یا عناد شما داشت. چگونه طرحی را به تصویب می‌رسانید  که می‌دانید باعث تشکیل کانون‌های قدرت و ثروت می‌شود؟ با چه زبانی باید این خطرات را گوش زد کرد؟بنا بر استدلال وعقلانیت نمی توان به چنین خطر بزرگی برای نظام جمهوری اسلامی رسید؟چگونه طرحی را تصویب می‌کنید که جمهوریت را زیر سوال می‌برد؟  و با قانون اساسی مغایر است؟


آقایان اگر نسبت به طرحی که کلیت آن را امضا کرده‌اید ، جاهلید ما شما را آگاه می‌سازیم.  کلیت این طرح مغایرت واضحی با اصول 98- 99- 110 - 118 - 114- 115   قانون اساسی دارد. شما طرحی را تصویب کرده‌اید که اجازه  تصویب آن را طبق قانون ندارید این از کلیت طرح. درباره جزییات آن هم باید گفت که در بندی از این طرح آمده است که :« انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام باید دارای شرایط زیر باشند:

تبصره 1 : برای رسیدگی به صلاحیت نامزدها در احراز شرایط رجل مذهبی بودن ارائه تائید حداقل 25 نفر از اعضاء ادوار مجلس خبرگان رهبری و یا تائید شورای مدیریت حوزه علمیه کل کشور


تبصره 2 : برای شرط رجل سیاسی بودن موضوع همان بند، گواهی داشتن سمت مقامات موضوع ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری پس از پیروزی انقلاب اسلامی حداقل به مدت 4 سال، یا ارائه تائید حداقل یک‌صد نفر از نمایندگان فعلی مجلس یا کسانی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سابقه نمایندگی مجلس، مقام وزارت، معاونت رئیس جمهور، معاونت وزیر، سفارت و استانداری، سابقه دبیر کلی احزاب و تشکل‌های قانونی سراسری داشته‌اند، الزامی است.


تبصره 3 : برای رسیدگی به صلاحیت نامزدها در احراز مدیر و مدبر بودن موضوع بند ارائه گواهی حداقل 8 سال سابقه نمایندگی مجلس، وزارت و معاونت رئیس جمهور یا همتراز آنها از مسئولیت‌های اجرایی و فرماندهی نیروهای مسلح یا ترکیبی از آن‌ها می‌باشد مشروط بر آنکه مدیر بودن هر کدام از آنها توسط حداقل یک‌صد نفر (100) از کسانی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی سابقه مقامات موضوع ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری را داشته باشند در غیر این صورت مدیر و مدبر بودن کاندیدا باید توسط حداقل 200 نفر از کسانی که سابق وزارت یا معاون آن‌ها یا استاندار و هم تراز تائید شود.


تبصره 4 : شرایط کاندیداها در این ماده می‌بایست توسط وزارت کشور در جریان ثبت نام احراز شود.


با توجه به اشکالات قانونی ذکر شده مایه‌ی تعجب است از برخی نمایندگان بالاخص ریاست محترم مجلس که صریحاً اشکالات وارده را رد کردند و علناً به دفاع از این طرح پرداختند. اگر به این بند از قانون کذایی وابستگی‌ حلقه قدرت و ثروت و.... نمی‌گویید ، پس چه برداشتی از آن داشته اید؟


به نظر نمی رسد که  قضایای تایید اعتبارنامه‌ی دارندگان پروندگان قضایی و کمتر از  نصف شدن آرا در شب رای‌گیری برای ریاست و... لازم به یاد آوری باشد. آقایان مجلس، شما اگر خیلی به نظام‌مندی اهمیت می دهید، طرح نظارت برنمایندگان را که خواسته رهبری و مردم است سروسامان بخشید.


آقایان مجلس شورای اسلامی در دوره‌ی نهم عجیب در حال مخالفت با نظرات امام و مقام معظم رهبری می‌باشند و هرچه که ما مسامحه کردیم این آقایان جری‌تر شدند و تا آن‌جا که می‌شد جلو آمدند و کار را به جایی رساندند این که به حرف مردم که هیچ،‌ به حرف رهبری هم گوش نمی‌دهند اگر ایشان رهبری را هم قبول ندارند حداقل قانون اساسی و رای مردم را محترم بشمارند. ملت شریف ایران بداند که دانشجویان دربرابر این حوادث آرام نمی‌نشینند و نمی‌گذارند که جمهوری اسلامی را نابود کنند.


ملت ایران بداند که اگر این طرح تصویب بشود دیگر از جمهوری اسلامی نه جمهوریت خواهد ماند و نه اسلامیت.و اگر روی آن اصرار شود دوباره رهبری باید خودشان وارد میدان شوند و این چیزی است که دشمنان منتظر آن هستند تا بگویند رهبری در دو طرح متوالی مجلس دخالت کرده‌است.


ما دانشجویان تا پای جان در خدمت رهبری هستیم و هیچگونه نظر مخالف مبانی اسلام را برنمی‌تابیم و پاسدار جمهوری اسلامی خواهیم ماند انشاالله.


و السلام علی من اتبع الهدی


جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان


جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار